19/04/2024 - 17:47
Més

    El PP de Quatretonda impedeix dur al plenari el debat sobre RTVV

    Altres notícies

    El portaveu del grup municipal socialista a l’Ajuntament de Quatretonda, David Mahíques, ha lamentat que el PP de Quatretonda haja donat novament mostres del seu “sectarisme i intransigència” en impedir que el debat sobre RTVV formara part de l’ordre del dia de l’últim plenari municipal, en votar en contra de la seua inclusió en una comissió prèvia.

    quatretondaPer a Mahíques, el tancament de RTVV “és una qüestió d’interès perquè afecta a tots els valencians, i també als veïns de Quatretonda”, un tema al qual “tot i que sabem que el PP va a seguir la directiva que els marquen des de València, almenys esperàvem que admeteren que fora objecte de debat públic al plenari”. Al seu lloc, el Govern del Partit Popular de Quatretonda “va mostrar una volta més que tota discrepància amb els seus plantejaments no sols no els interessa, sinó que van a fer tot allò possible per a silenciar-la, el que és més propi d’altres èpoques”, lamentava. Amb tot, el PSPV-PSOE va plantejar una qüestió al respecte a l’apartat de precs i preguntes, “però açò no es manera de tractar un assumpte com aquest, només que perquè li molesta al PP”.

    El portaveu dels socialistes de Quatretonda recorda que no es “ni molt menys” la primera volta que el Partit Popular nega a l’oposició la possibilitat de debatre assumptes al plenari, “però és especialment greu quan es tracta d’assumptes de rellevància, com va ser sobretot la proposta de crear un Pla d’Ocupació que ens van impedir dur al plenari, o ara el tancament d’un instrument fonamental per la defensa de la llengua i la cultura valencianes, i tot per tractat de camuflar que ha estat la corrupció, el balafiament i la mala gestió la que hui ens deixa sense Canal 9”.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Ens Uneix accepta l’oferiment de governar la Mancomunitat amb PP i Compromís

    La formació municipalista assumirà la gestió del refugi comarcal i l’àrea de serveis socials i destaca que “cal fer un acte de responsabilitat” en un moment delicat per a l’entitat
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -