19/04/2024 - 5:20
Més

    El PP de la Vall d’Albaida exigeix la dimissió del president de la Mancomunitat per la crisi del fem

    Altres notícies

    El Partit Popular de la Vall d´Albaida ha exigit avui la dimissió del president de la Mancomunitat, el socialista Vicent Gomar, després que 34 municipis es quedaren sense servei de recollida de fem “un desastre que va poder ocasionar greus problemes higiènic-sanitaris en els nostres carrers”.

    Els populars acusen al president de la Mancomunitat d’ocultar aquest seriós problema “als qui també formem part de la Mancomunitat” per no traslladar el contingut de la carta que “fa més d’un mes va remetre l’empresa advertint d’aquesta situació per falta de pagament, en un clar exemple de la seua incapacitat per a gestionar”.

    “És molt greu que el president de la Mancomunitat vaig tirar pilotes fora, es desentenga del problema que ha causat i que no ha sabut solucionar i acusament a uns altres del problema, quan tots els alcaldes i portaveus hem sabut que el problema radica en la pèssima gestió de Gomar amb un tema tan delicat com és el de la brossa”.

    En aquest sentit, el PP ha denunciat la “gran incapacitat de Gomar” a l’hora de gestionar un conflicte que “li ha esclatat en la cara” perquè “no ha atès als avisos de l’empresa i perquè ha deixat a la comarca sense servei en portar la situació fins al límit”. Per açò, el PP exigeix responsabilitats ja que “el mínim que ha de fer és dimitir per a deixar de crear problemes als veïns de la comarca”.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    El PP d’Aielo de Malferit Mobilitza un Ple Extraordinari per Aturar la Planta de Biogàs

    El Grup municipal del Partit Popular en Aielo de Malferit ha convocat un ple extraordinari per debatre la lesivitat...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -