23/04/2024 - 20:47
Més

    El PP de Castelló de Rugat trenquen la disciplina de vot en l’aprovació dels pressupostos

    Altres notícies

    El portaveu del PSPV de Castelló de Rugat, Antonio Esquinas, ha manifestat que la desunió dels regidors del PP a l’hora d’aprovar el pressupost per a 2013 “demostra ben clarament que ni ells mateixos es creuen els comptes que han presentat”. Els pressupostos, presentats al plenari d’aquest dimecres, no tenia ni  tan sols el recolzament de tots els regidors del PP, ja que tant el regidor de promoció econòmica com un dels tinent d’alcalde abstenien en la votació final.

    La desunió del populars causava sorpresa tant en la oposició, com entre els assistents al plenari, que no entenien molt be el que estava passant. Els socialistes de Castelló creuen que això reflexa el caos en el govern del poble des que l’aixeta econòmica s’ha tancat: “gestionar en època de vaques grosses es molt fàcil, fer-ho en els moments difícils es on es demostra la validessa d’un governant” assenyalava Esquinas al plenari. Antonio Esquinas exposava que el  vot en contra del grup socialista es justifica en què “a banda de ser uns pressupostos que ofeguen als veïns del poble amb mes impostos, són roïns perquè no aporten iniciatives quan més es necessiten. Si la situació econòmica és mala, la capacitat dels que tenen que treballar des del Govern Local per traure’ns d’ella per desgràcia encara és pitjor”.

    Posteriorment es votava un punt inclòs en últim moment relacionat amb el pagament de la paga extra als funcionaris. Seguint el guio els regidors del PP han mostrat el seu suport a les retallades mentre que els socialistes votaven en contra del “austericidi de Rajoy”.

    Finalment, i arran d’una pregunta de la regidora socialista Rosa Encarna Fuster respecte al perquè Castelló s’ha quedat fora de la Mostra de Titelles de la Vall d’Albaida per primera vegada en la historia d’aquest certamen, el grup Popular ha contestat que “ha sigut un criteri economic”. El grup socialista ha proposat que Barranca renuncie a la seua paga de Nadal i utilitzar eixos diners per assegurar la mostra de titelles del proper any. l’Alcalde desprès d’assenyalar que ell ja s’havia reduït la seua dedicació un 50% ha dit que “La paga me la quedaré jo” mostrant a les clares, segons els socialistes, “quines son les seues prioritats”.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

    La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -