24/04/2024 - 16:20
Més

    El PP critica el resultat final de les obres de la Plaça de la Coronació

    Altres notícies

    El grup municipal del Partit Popular a l’ajuntament d’Ontinyent ha criticat el resultat final de les obres de la Plaça de la Coronació, principalment per la seua estètica.

    Expliquen des del Partit Popular que és “una veritable llàstima que després de tot el treball i de la inversió realitzada en aquesta zona important del barri del Llombo, el govern d’Ontinyent haja optat per un asfaltat multicolor a la plaça de la Coronació, en comptes d’optar per elements nobles com la llamborda, més resistent i elegant, que hauria proporcionat un millor aspecte a aquesta plaça tan emblemàtica d’Ontinyent, en la qual a més del mercat es concentren actes importants per a la ciutat”.

    A més, els populars han criticat que el projecte haja inclòs una desproporció total en l’ample de les voreres i una disminució d’aparcament en aquesta zona de la ciutat, habitualment congestionada, en tractar-se d’un centre en el qual conviuen comerços i col·legis i s’absorbeix gran quantitat de vehicles.

    Des del PP assenyalen que cal tenir en compte que aquesta disminució de places de pàrquing a la plaça de la Coronació afectarà de forma negativa tant als comerços com als veïns de la zona, si es considera, a més a més, que la majoria dels habitatges no disposen de garatge. Els populars també han criticat el reduït espai destinat a la zona de jocs infantils.

    Filiberto Tortosa ha lamentat que “la regidoria d’urbanisme que dirigeix la regidora socialista Rebeca Torró no haja realitzat l’esforç que li vam demanar en el seu moment per intentar millorar el resultat final de les obres en aquesta plaça i haja optat per fer cas omís a les grans crítiques que ha rebut”.

    Tortosa ha recordat que l’obra ha sigut subvencionada íntegrament per la Diputació de València, que era necessària i demandada pels veïns, però que “l’estètica final que proporciona l’asfaltat multicolor no ha estat l’esperat, per aquest motiu sorgeixen les crítiques, ja que es preveu que en uns mesos presente un aspecte ennegrit”.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

    La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -