19/04/2024 - 14:31
Més

    El Partit Popular destapa les mentides del govern municipal de Jorge Rodríguez

    Altres notícies

    La xifra de 340.000 euros que ven el govern ontinyentí com a l’estalvi aconseguit després de revisar els contractes dels serveis municipals no quadra i, el que és pitjor, resulta ser una ‘gran mentida’ segons ha denunciat el PP.

    Els populars, una vegada contrastades les xifres facilitades pel govern tripartit, expliquen que ‘moltes de les quantitats anunciades no són reals’.

    Per començar amb la llista, la primera mostra que no coincideix és la de l’estalvi en la neteja d’edificis municipals, ja que no serà possible que s’estalvie la quantitat de 174.322 € que diu el govern de Rodríguez perquè fins ara encara no s’ha ni tant sols aplicat la rebaixa que pretenen dur a terme, i ja estem en el mes de febrer.

    La segon mentida de les rebaixes del govern tripartit és la de l’estalvi en 23.000 € en la contrata del manteniment de parcs i jardins, ja que segons els pressupost que volen aprovar, la rebaixa solament és de 8.474 €.

    Pel que fa als lloguers que paga l’ajuntament, les quantitats facilitades pel regidor de Serveis Municipals, Manuel Cuesta, i d’Hisenda, Josep A. Francés, tampoc s’ajusten a la realitat de cap manera.

    Obliden dir estos dos regidors que gràcies a les gestions fetes pel PP l’anterior legislatura no es pagaran els lloguers del casal de la joventut ni el lloguer del local del llar del pensionista de Sant Rafael. Tampoc, ni Manuel Cuesta ni Josep A Francés, fan cap menció a que el lloguer del local de la Prefectura de la Policia Local l’han aplaçat per a anys pròxims. És a dir, no existeix cap estalvi, el que tenim és un aplaçament del pagament que volen disfressar d’estalvi.

    Al respecte del manteniment dels semàfors, d’on diuen falsament que s’estalviaran el 50% del cost, cal esclarir que el manteniment dels semàfors en 2011 era, segons pressupost, de 7.067 € i que en el d’este anys serà de  6.729 €. La diferència de preu sols és de 300 €, eixe és l’únic estalvi. Pareix ser que per al Sr. Cuesta 300 € són la meitat de 7.029 €.

    Finalment des del Partit Popular diuen que la quinta mentida de les rebaixes anunciades pel govern és la de l’estalvi de 150.000 € per la TVO, tenint en consideració que no informen dels 60.000 € que contempla el pressupost per a la contractació de televisió en festes i informació.

    Els populars demanen als regidors tant d’Hisenda com de Serveis Municipals major serietat i responsabilitat alhora d’informar als ciutadans i que no es deixen portar per la febre de l’estalvi que fins i tot està obligant-los a donar xifres que no s’ajusten a la realitat.  L’obsessió d’arribar a la xifra més alta en estalvi està confonent el poble que, tot s’ha de dir, ja ha vist els nuls resultats de gestió d’este govern tripartit que encapçala Jorge Rodríguez.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    El PP d’Aielo de Malferit Mobilitza un Ple Extraordinari per Aturar la Planta de Biogàs

    El Grup municipal del Partit Popular en Aielo de Malferit ha convocat un ple extraordinari per debatre la lesivitat...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -