20/04/2024 - 0:08
Més

    El Partit Popular acusa a Rebeca Torró de pedre el temps en rodes de premsa

    Altres notícies

    Els populars d’Ontinyent han contestat les declaracions d’ahir de la regidora d’Urbanisme, Rebeca Torró, en les quals realitzava fortes acusacions al Partit Popular, fruit del desmesurat ‘endiosament’ en el qual s’ha instal·lat Torró des de l’inici de legislatura.

    Els populars aconsellen a la número dos de Jorge Rodríguez que s’aplique en la matèria de la qual se li van a exigir totes les responsabilitats i que tinga un poc més de modèstia alhora de posar-se medalles, que pareix és l’únic al que està dedicant-se des del primer dia de govern.

    Segons el PP, Rebeca Torró sap perfectament que la seua obligació com a regidora no és altra que treballar per què el decret del consell nº 6692 de 13 de gener es porte a terme a Ontinyent amb la celeritat que s’espera d’un governant, perquè amb eixe decret la Generalitat posa a l’abast mesures urgents de recolzament a la iniciativa empresarial, just el que fa molta falta a la ciutat d’Ontinyent.

    Per als populars es trist escoltar de la responsable d’Urbanisme d’este ajuntament paraules de l’estil de les que ahir va dir, preguntant-se si al PP li molesta que es genere activitat econòmica a Ontinyent, acusació totalment falsa que l’únic que aconsegueix és contribuir al desprestigi polític de la regidora socialista Rebeca Torró pel despreci que mostra cap a l’oposició i també a molts ciutadans que no comparteixen en absolut la seua manera de fer i dir les coses.

    Per al PP d’Ontinyent, la patinada més gran en les declaracions de la regidora és que afirme que al PP li molesta que a Ontinyent s’estiguen fent tantes coses a una velocitat que pilla al PP a contrapeu.

    Estes afirmacions, diuen els populars, en absolut responen a la realitat i sols són una ridícula eixida política a la crítica del PP fa unes setmanes al dir el que és ben cert: que el alcalde Jorge Rodríguez amb la venda de les llicències 24 hores l’únic que ha fet és apropiar-se d’una iniciativa del president de la generalitat  per a dinamitzar l’activitat econòmica.

    Com ja va dir el PP a la seua nota de premsa el decret també beneficiarà a activitats subjectes a la Llei d’Espectacles Públics, Activitats Recreatives i Establiments Públics de la Generalitat com bars, cafeteries, pubs, restaurants, ludoteques i supermercats, sempre que el seu aforament no siga superior a 500 persones.

    Finalment des del PP d’Ontinyent exigeixen a Rebeca Torró que no desperdicie tants minuts en rodes de premsa per a tirar-se flors que no mereix.

    El que s’espera d’este govern, diuen els populars, precisament és que treballe per a que este poble no es pare.

    És vergonyós en els temps que corren escoltar a responsables polítics municipals com Rebeca Torró per als quals a Ontinyent s’estan fent moltes coses, quan tots estem assistint a una crisi sense precedents en totes les vessants.

    Vista la situació que estem patint, més que un desbordat optimisme irreal el que es necessita és més modèstia, més treball i més coneixement per part del govern local d’Ontinyent.

    “Nosaltres, el PP, precisament estem sent molt considerats ja que hem deixat que passe mig any per a vore quin programa aplicaven. Ara estem observant que estan faltant al programa perquè els interessa més mantenir-se en el silló que l’interès del poble”

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

    La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -