28/03/2024 - 15:56
Més

    El nou govern de Jorge Rodríguez augmenta la partida en més de 50.000 euros

    Altres notícies

    La passada legislatura, les tres organitzacions polítiques governants (EU, Compromís i PSOE) arribaren a un consens per tal de reduïr la partida i el cost dels organs de govern.

    Segons les dades que ens ha facilitaat el grup polític EU d’Ontinyent, es va portar a terme una reducció del 22% en la partida d’Alcaldia i una reducció global d’un 18%, proposta que va suposar un estalvi de més de 60.000 euros a l’any. A més, es va decidir contractar quatre secretaris de grup, font als 2,75 que hi havia durant el mandat de Lina Insa, amb l’objectiu que tots els grups polítics pogueren realitzar el seu treball per igual.

    A la nova legislatura, amb la majoria absoluta de Jorge Rodríguez, algunes de les decisions anteriors han experimentat alguns canvis. Segons ha afirmat EU, la partida s’ha tornat a augmentar en més de 50.000€  i el PSOE tindrà 8 persones i mitja a càrrec de l’Ajuntament. El nou govern de Rodríguez també ha optat per contractar un adjunt d’Alcaldia com a persona de confiança i rebaixar el personal de suport de cadascun dels grups polítics amb representació municipal (reduint de 4 jornades completes els secretaris de grup a 3,75, quan ara, a més, hi ha un grup polític més).

    Esquerra Unida Ontinyent a través d’un comunicat de premsa, ha volgut manifestar el seu desacord respecte a aquestes decisions, afirmant que “aquesta baixada de suport als grups polítics entrebanca la possibilitat d’aquestos de fer activitat política”.

    El grup polític ontinyentí ha explicat que “aquesta decisió fa palés la vertadera cara de les majories absolutes i els intents d’entrebancar la tasca dels grups en l’oposició, a l’hora que minven la capacitat de consens i la possibilitat d’aplicar polítiques basades en la defensa de l’interès general i en benefici de les persones i els sectors més febles de la nostra societat”.

    Han insistit a més, en que esperen que la majoria absoluta de Jorge Rodríguez “no desvie l’atenció dels problemes fonamentals que seguixen colpejant la nostra societat: altes xifres d’atur, major desigualtat i exclusió social, manca o esgotament de prestacions en moltes llars faniliars, etc.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Ontinyent torna a demanar al Ministeri la declaració d’Interès Turístic Internacional per als Moros i Cristians

    El ple aprova per unanimitat l’emissió d’una nova sol·licitud a la Secretaria d’Estat de Turisme una volta ampliada i actualitzada la documentació justificativa
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -