25/04/2024 - 9:24
Més

    El Govern d’Ontinyent respon al comunicat de Fran Quesada (Compromís)

    Altres notícies

    A continuació oferim les consideracions fetes des del Govern d’Ontinyent respecte al comunicat de Fran Quesada:

    Les declaracions del regidor de Compromís Fran Quesada respecte a la planta d’animals de la Pobla del Duc resulten “sorprenents” i deuen ser emmarcades en la necessitat de fer una valoració dels 100 dies del nou Govern d’Ontinyent. De no ser així no s’entén que Fran Quesada, regidor de l’àrea de Medi Ambient fins el mes de juny d’enguany, no recorde que des del primer moment els experts consultats recomanaven no presentar cap demanda contra la planta de residus d’animals de la Pobla del Duc atès que l’Ajuntament d’Ontinyent no està legitimat jurídicament per recórrer la instal·lació d’una activitat en un municipi veí, encara que estem en contra.

    Perquè s’entenga bé, el senyor Quesada pretén que l’Ajuntament es persone i es gaste diners en advocats per defensar un procés que ja sap que anem a perdre. Cal recordar-li al regidor de Compromís que, a hores d’ara, qui està pleitejant contra la planta de residus animals és l’alcalde de la Pobla del Duc i President de la Mancomunitat, el socialista Vicent Gomar, que és qui té la legitimitat per a fer-ho i a qui nosaltres li donem tot el nostre suport polític i social. És important que des de Compromís tinguen clar que una cosa és estar legitimat políticament per estar en contra de la planta, com ho està el nou Govern d’Ontinyent, i altra és estar legitimat jurídicament per oposar-se a la planta de residus de la Pobla del Duc.

    I respecte als problemes sorgits arrant de la implantació del Consorci de Residus, cal dir que el senyor Quesada sap perfectament que és un assumpte que sols es pot resoldre de manera definitiva amb una modificació de la Llei de Residus i que aquesta modificació sols depèn de la Conselleria de Medi Ambient. I no tinga que patir que tot allò que depenga de la Diputació de València que es resoldrà d’acord a la llei i sempre mirant per l’interès dels veïns d’Ontinyent i de la resta de la comarca.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

    La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -