18/04/2024 - 5:43
Més

    El govern del botànic inverteix més d’11 milions d’euros en Albaida

    Altres notícies

    El Col·lectiu Local en Albaida de Compromís, el qual ostenta el govern de l’Ajuntament, en majoria absoluta des de les eleccions locals de 2915; ha llançat al carrer un butlletí informatiu, en el qual s’ha fet un repàs a les diverses inversions i actuacions que s’han dut a terme aquesta legislatura amb el suport de la Generalitat Valenciana i la Diputació de València.

    L’objectiu d’aquest butlletí no és altre d’informar a la ciutadania de l’increment de les inversions i subvencions rebudes a la ciutat des de l’accés de Compromís al govern de la Generalitat i la Diputació de València, i el canvi significatiu dels recursos que els ajuntaments en general i en especial el d’Albaida reben de les administracions superiors des del canvi de govern, i que permeten millorar els serveis a la ciutadania, de forma directa.

    Les xifres totals són aclaparadores, només en ajudes per a realitzar inversions, el total des de 2015 supera els 3,2 milions d’euros, que s’han invertit en diverses infraestructures del municipi. A aquesta quantitat cal afegir més d’1,5 milions d’euros per al manteniment de serveis corrents: Conservatori, Escola Infantil, Premsa 1 EPA, Serveis Socials, activitat cultural, museus, etc. En definitiva més de 4,5 milions d’euros.

    L’alcalde d’Albaida, i candidat a la reelecció, Josep Albert manifestava que “a més, si a aquests recursos incorporem els ja compromesos 4,8 milions d’euros per al Col·legi Elías Tormo, i els 1,6 milions del Col·legi Covalta del pla EDIFICANT del Conseller Marzà, ens situem en 11 milions d’euros que el Govern del Botànic ha compromés en la ciutat d’Albaida en aquesta legislatura, amb tota seguretat el nivell més gran d’ingressos que hem tingut mai històricament”.

    És per això que el col·lectiu ha volgut que la ciutat conegués els beneficis que ha suposat per a Albaida la presència de Compromís a les institucions i la necessitat de continuïtat, així Albert comentava que “durant aquesta legislatura que tanquem de la mà del Govern del Botànic, han arribat al poble moltíssims recursos que han permés realitzar actuacions que, d’altra forma hagueren sigut impossibles en la situació en què ens van deixar l’economia municipal com són l’adequació de carrers i camins, millora de les infraestructures culturals i econòmiques, millora dels serveis socials, més contractacions per a persones aturades i tantes i tantes coses més. D’aquesta manera hem pogut destinar majors recursos municipals a redreçar l’heretada situació econòmica”.

    El Butlletí es repartirà pels membres del col·lectiu local a tots els habitatges del municipi durant els pròxims dies, i presenta una imatge gràfica i descriptiva de diverses actuacions i programes que han estat possibles gràcies al cofinançament de la Generalitat Valenciana i la Diputació de València al llarg dels darrers 4 anys del Govern del Botànic i l’espenta de Compromís per Albaida al capdavant de l’Ajuntament de la ciutat.

    Festa Jove

    Aquest divendres 26 d’abril tanquem les campanyes electorals a la Presidència de la Generalitat i l’Estatal amb una festa d’accés lliure, pensada per a gaudir tot el món, i en especial per a adreçar-se al públic jove. Serà a partir de les 23:30 h en el Pub Diferent d’Albaida i hi haurà música a càrrec del conegut punxa discos Santy Mataix.

    El públic assistent a més de vindre a gaudir podrà compartir les seues inquietuds en matèria de joventut, o altres temes, amb els membres del col·lectiu local.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    El PP d’Aielo de Malferit Mobilitza un Ple Extraordinari per Aturar la Planta de Biogàs

    El Grup municipal del Partit Popular en Aielo de Malferit ha convocat un ple extraordinari per debatre la lesivitat...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -