29/03/2024 - 13:47
Més

    El govern central permetrà utilitzar el superàvit en generar ocupaciò

    Altres notícies

    “Un triomf del municipalisme”. Així qualificava Jorge Rodríguez, Secretari General dels socialistes de La Vall d’Albaida i membre de l’Executiva del PSPV-PSOE que lidera Ximo Puig, l’anunci realitzat des del Govern Central de què es va a permetre als municipis gastar el seu superàvit en crear ocupació.

    Rodriguez insta a Lina Insa a que demane disculpes per no construïr el nou Hospital d'OntinyentEl Secretari d’Estat d’Administracions Publiques, Antonio Beteta, es pronunciava en aquest sentit el passat diumenge, corroborant les declaracions realitzades pel  Ministre Montoro fa tres setmanes al Congrés a petició dels socialistes, avançant també que en breu es convocaria la Comissió Nacional d’Administració Local (CNAL) per aprovar traure endavant esta mesura.

    Cal recordar que  el propi Jorge Rodríguez, ha estat mesos treballant des de diversos àmbits perquè es modificara l’article 32 de la llei orgànica d’estabilitat pressupostària, recollint-se la iniciativa per part del Secretari General del PSPV i diputat a Madrid, Ximo Puig, per tal de portar-la al Congrés com a Proposició No de Llei.

    El també Alcalde d’Ontinyent ha recordat que l’actual redacció d’esta llei ha impedit que el milió d’euros de romanent de tresoreria amb què ha tancat 2012 el Govern d’Ontinyent s’haja pogut destinar al Pla d’Ocupació i Reactivació de l’Economia recentment presentat: “Ontinyent ha gastat un milió d’euros menys del que ha ingressat en 2012, i eixos diners deurien haver pogut repercutir directament en la ciutadania, enlloc d’anar directament als bancs, com obliga l’actual legislació”, explicava.

    Amb tot, Jorge Rodríguez recollia amb satisfacció l’anunci dels representants del Ministeri d’Hisenda, assenyalant que “més val tard que mai” i desitjant que el Partit Popular “continue esmenant les seues nombroses errades, que estan duent a l’abisme l’economia de les famílies”, destacava.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    La “Dansa Macabra” reuneix centenars de persones

    Més de 80 persones de diferents entitats culturals locals participen en la cita cultural impulsada per l’Ajuntament
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -