29/03/2024 - 13:15
Més

    L’alcalde Jorge Rodríguez presenta la candidatura socialista a l’alcaldia d’Ontinyent

    Altres notícies

    L’assemblea dels Socialistes d’Ontinyent va aprovar aquest dijous la candidatura amb la qual l’Alcalde Jorge Rodríguez espera “obtenir una victòria àmplia” en les eleccions de maig que li permeta continuar amb la modernització d’Ontinyent. Es tracta d’una llista, segons fonts socialistes, que combina “renovació i continuïtat”, i en la qual s’observa una notable presència de referents socials i de partit: “és la candidatura que més s’assembla a la societat d’Ontinyent”, han afegit les mateixes fonts, que destaquen la capacitat de l’Alcalde d’Ontinyent per aglutinar a persones de diferents sensibilitats en un projecte de Ciutat.

    La nova llista, que per primera vegada és paritària en tots els trams, manté gran part de l’equip de l’alcalde Jorge Rodríguez d’aquests últims anys. Rebeca Torró ocupa el número dos, seguida de Joan Sanchis, Virtudes González i Manolo Cuesta. A partir del sisé lloc, la candidatura, en la qual no estan els actuals regidors José Antonio Calabuig Oviedo i José María Clots, presenta importants novetats com són la presència de Tudi Guillén, presidenta de Creu Roja, en el sisè lloc; de Pablo Úbeda, secretari general del PSPV-PSOE i graduat en Relacions Laborals, i la incorporació en el huité i nové lloc de la doctora del Centre de Salut del Barranquet, Matilde Francés, i del professor i director dels Juniors de Sant Josep, Óscar Borrell. En el desé lloc apareix Sayo Gandia, empresària i coordinadora del Festival de Circ i Teatre, que ja va ser regidora en el període 2007-2011, mentre que per ocupar el lloc que marca la majoria absoluta, Jorge Rodríguez ha pensat en l’advocat i especialista en Internacionalització d’empreses Jaime Peris.
    La directora del Col·legi Bonavista, Patri Folgueras, ocupa el dotzé lloc i Alejandro Borrell, graduat en ADE, apareix en el tretzé, seguit per l’estudiant de Ciències Polítiques, Katty Ushiña, d’ascendència equatoriana. El catedràtic i membre del consell d’administració de Caixa Ontinyent, José Pla Barber, ha volgut donar suport amb la seua presència la candidatura de Jorge Rodríguez en el lloc quinzé de la candidatura, que la completen María Eugenia Gramage, José Luis Giner, Maria Àngels Mora, Rafael Alonso, Ana María Mengual i Josep Gandia. Els suplents són María Cortés i Francisco Guerra.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    La “Dansa Macabra” reuneix centenars de persones

    Més de 80 persones de diferents entitats culturals locals participen en la cita cultural impulsada per l’Ajuntament
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -