25/04/2024 - 1:09
Més

    Després de l’aprovació de la proposta del PP, l’ajuntament instarà a la Generalitat la creació d’una línia d’ajudes que afavorisquen la instal·lació de fibra òptica

    Altres notícies

    El grup municipal del Partit Popular, dirigit per la Portaveu, Mercedes Pastor, va aconseguir aprovar en el ple d’ahir la proposta per la qual s’exigia la instal·lació de fibra òptica en Poble Nou.

    Els populars van acceptar l’esmena realitzada pel regidor d’Urbanisme, aprovant-se així que en comptes de realitzar un projecte ja concret com exigia el PP, s’inste a la Generalitat la creació d’una línia d’ajudes, que podria destinar-se als ajuntaments o a les empreses operadores, per a la instal·lació de fibra. Així mateix es va acordar que l’ajuntament continuarà afavorint la instal·lació d’aquest servei en tots els projectes que vagen a implantar-se.

    El PP de Mercedes Pastor va presentar la moció “perquè existeix una demanda real en la zona de Poble Nou i l’eix comercial del Carrer Major, uns veïns que es troben en desigualtat d’oportunitats respecte a altres zones i que precisament perquè estan acusant una gran despoblació en el barri necessiten que des del consistori es facen tots els esforços possibles per a solucionar aquest problema”.

    D’ací la proposta concreta del PP que va haver d’adaptar-se a l’esmena més generalitzada de la Vall ens Uneix, “ja que era l’única manera de continuar pressionant i realitzant gestions per a aconseguir que la fibra òptica siga una realitat en aquesta zona”. Com expliquen des del PP, “de no captar l’esmena de la Vall ens Uneix, la proposta haguera quedat en el calaix de l’oblit, ja que la majoria absoluta de la Vall ens Uneix condiciona totes les decisions i acords que es presenten mitjançant mocions al ple d’Ontinyent”.

    Des del PP de Mercedes Pastor afirmen que seguiran en la línia de presentar propostes al ple que siguen bones i beneficioses per a la ciutat i esperen del govern local que es complisquen els acords aprovats per majoria en el ple. En aquesta ocasió que es realitzen les gestions necessàries per a exigir a la Generalitat que cree aquesta línia de subvencions per als ajuntaments i /o empreses instal·ladores, “perquè la fibra òptica siga una realitat en breu, i que no passe més temps perquè des que es va aprovar la primera moció fins ara ha passat any i mig en el qual el govern de Jorge Rodríguez no ha fet res de res sobre aquest tema malgrat que els veïns continuen reclamant”.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

    La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -