16/04/2024 - 17:01
Més

    Debat obert amb la ciutadania amb el conseller Vicent Marzà

    Altres notícies

    El passat 27 de novembre encetàvem el primer #debatambCompromís amb el secretari autonòmic d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Alberto Ibáñez Mezquita. Encetàvem, així, una sèrie de jornades obertes a la ciutadania en què, des del debat i el diàleg, col·laborem en fer la democràcia més participativa.

    Com ja vam dir en aquella ocasió, aquests debats tenen una doble vessant: per un costat, des de la transparència, explicara la ciutadania d’Ontinyent i de la comarca les accions i canvis que s’estan prenent a la Generalitat Valenciana, i per altre costat, acostar a la ciutadania les persones que estan en llocs de presa de decisions perquè els facen arribar de primera mà preocupacions i propostes.

    En aquesta ocasió, comptarem amb Vicent Marzà, conseller d’Educació, Investigació, Cultura i Esports de la Generalitat Valenciana, amb qui la ciutadania podrà mantindré un diàleg i debat sobre l’educació valenciana. Arranjament, #xarxallibres, educació de dos a tres anys, beques, #PrimaveraEducativa, mapa d’infraestructures… seran alguns dels temes que podrem parlar i debatre directament amb el conseller. Més endavant, hi ha previstos debats sobre esports i cultura.

    Una molt bona ocasió per a saber com s’està treballant, quins són els canvis i quines les properes mesures que prendrà una de les Conselleries protagonistes del canvi, la Conselleria d’Educació.

    El debat serà el proper divendres 8 d’abril a les 20’00h al Centre Cultural Caixa Ontinyent.

    Us hi esperem!

    Sílvia Urenya

    Portaveu Compromís per Ontinyent

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Sanitat adjudica per 6’8 milions les obres que completaran el nou Hospital d’Ontinyent

    La constructora OHL serà qui execute les obres d’adequació i muntatge dels espais destinats a Cafeteria, Cuina, Àrea d’Esterilització, Quiròfans i Sales Blanques
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -