29/03/2024 - 16:58
Més

    TVdigitalOntinyent emetrà en directe l’Entrada de Moros i Cristians d’Ontinyent

    Altres notícies

    S’apropa el mes d’agost, i amb ell, les Festes de Moros i Cristians d’Ontinyent, en honor al Santíssim Crist de l’Agonia, de l’any 2016. A hores d’ara, els carrers ja estan omplint-se de festa amb els sopars de comparsa, i el compte enrere per a la Publicació, acte que obrirà oficialment les festes el pròxim dissabte 30 de juliol, ja ha començat.

    Des de Televisió Digital d’Ontinyent estem treballant perquè tots vosaltres, des de qualsevol lloc del món, pugueu gaudir, per cinqué any consecutiu, d’un dels actes centrals de la festa morocristiana ontinyentina, l’Entrada dels exèrcits cristià i moro, que se celebrarà el divendres 26 d’agost.

    Una vegada més, i així ocorre des del 2012, Televisió Digital d’Ontinyent eixirem als carrers amb el nostre equip tècnic i humà per tal d’oferir, a través de la nostra pàgina web, tvdigitalontinyent.com, l’espectacular i majestuosa desfilada que ens oferiran les 24 comparses de la ciutat.

    Obrim canals de WhatsApp i Telegram al telèfon 644 37 86 41

    Com sempre, estarem en contacte amb tots vosaltres a través de les xarxes socials, amb el hashtag #MiCOnti16, però aquest any, a més, habilitarem un canal de WhatsApp i Telegram, per tal que ens pugueu fer arribar imatges, vídeos, opinions, crítiques, missatges de veu, etc.; en definitiva, que estiguem connectats i convertim la nostra retransmissió en un espai en comú. A hores d’ara els canals ja estan actius en el número de telèfon 644 37 86 41.

    A més a més, com també ve sent habitual, en els primers dies d’agost realitzarem les entrevistes als protagonistes de la festa, els càrrecs de l’any 2016. Així, passaran per les nostres càmeres els capitans de Contrabandistes i Abencerrajes, els ambaixadors i banderers de Mariners i Taifes, i també el president de la societat de Festers.

    I tot açò sense oblidar als nostres patrocinadors, que gràcies al seu suport fan que cada any siga una realitat la nostra retransmissió de l’Entrada. A més, gràcies als patrocinadors també podem comptar amb un ric patrimoni audiovisual, format per les desfilades dels anteriors quatre anys, al canal de You Tube de Televisió Digital d’Ontinyent, disponibles per a qualsevol persona.

    En resum, s’acosten jornades de festa, espectacle, música, color, tradició i emocions que podreu gaudir, com sempre, des de Televisió Digital d’Ontinyent.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    La “Dansa Macabra” reuneix centenars de persones

    Més de 80 persones de diferents entitats culturals locals participen en la cita cultural impulsada per l’Ajuntament
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -