fira 728×90
Home > Ontinyent > Cs Ontinyent lamenta que no puguen votar tots els veïns en la consulta d’El Llombo

Cs Ontinyent lamenta que no puguen votar tots els veïns en la consulta d’El Llombo

El portaveu de Ciutadans (Cs) d’Ontinyent, Juan Revert, ha lamentat hui que “no puguen votar tots els veïns d’Ontinyent en la consulta sobre la rotonda d’El Llombo”

En este sentit, Revert ha recordat que “en el ple municipal de dijous passat, el nostre grup va sol·licitar que pogueren votar tots els ontinyentins, no sols els veïns d’El Llombo perquè entenem que ens afecta a tots, no únicament als que viuen allí, sinó també als que treballen o simplement circulen per allí”. No obstant això, “l’equip de govern es va oposar sense una argumentació clara, sense explicar per què limita a només una part de veïns la votació”¸ ha manifestat el regidor. 

“A més, la consulta és fruit de la improvisació i molt limitada en el temps, com se sol·licita que et visite l’agent de participació?, quan? com es comunica? s’ha preguntat Juan Revert.

“Nosaltres preferíem que la votació s’haguera obert a tota la població perquè creiem que tots estem afectats, però el PSPV del senyor Rodríguez ni ho ha pres en consideració deixant a una part important de veïns sense poder expressar la seua opinió”  hi ha assenyalat Revert, “Així entén la participació veïnal el govern d’Ontinyent” ha finalitzat.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Avancen les obres del Museu del Tèxtil Valencià

Els patrons de la Fundació Museu del Tèxtil Valencià visiten les obres que recuperaran part de la històrica fàbrica de Revert com a espai divulgatiu, creatiu i d’impuls al sector