20/04/2024 - 9:13
Més

    Cs Ontinyent lamenta que no puguen votar tots els veïns en la consulta d’El Llombo

    Altres notícies

    El portaveu de Ciutadans (Cs) d’Ontinyent, Juan Revert, ha lamentat hui que “no puguen votar tots els veïns d’Ontinyent en la consulta sobre la rotonda d’El Llombo”

    En este sentit, Revert ha recordat que “en el ple municipal de dijous passat, el nostre grup va sol·licitar que pogueren votar tots els ontinyentins, no sols els veïns d’El Llombo perquè entenem que ens afecta a tots, no únicament als que viuen allí, sinó també als que treballen o simplement circulen per allí”. No obstant això, “l’equip de govern es va oposar sense una argumentació clara, sense explicar per què limita a només una part de veïns la votació”¸ ha manifestat el regidor. 

    “A més, la consulta és fruit de la improvisació i molt limitada en el temps, com se sol·licita que et visite l’agent de participació?, quan? com es comunica? s’ha preguntat Juan Revert.

    “Nosaltres preferíem que la votació s’haguera obert a tota la població perquè creiem que tots estem afectats, però el PSPV del senyor Rodríguez ni ho ha pres en consideració deixant a una part important de veïns sense poder expressar la seua opinió”  hi ha assenyalat Revert, “Així entén la participació veïnal el govern d’Ontinyent” ha finalitzat.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

    La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -