19/03/2024 - 7:59
Més

    Comunicat del PSPV-PSOE d’Ontinyent

    Altres notícies

    L’Executiva Local del PSPV-PSOE i el Grup Municipal Socialista a l’Ajuntament d’Ontinyent, reunits d’urgència després de conèixer la decissió de Ferraz d’impedir al nostre alcalde, Jorge Rodríguez, encapçalar la candidatura socialista a les pròximes eleccions municipals de 2019, volem manifestar el nostre rebuig i la nostra decepció amb els òrgans de direcció del PSOE.

    Considerem que és una mesura injusta i arbitrària, que no respecta el dret a la presumpció d’inocència i incomplix la lletra i l’esperit dels estatuts del partit. La decissió vulnera el codi ètic del PSOE, en el qual s’establix que no s’apartarà a cap càrrec públic fins l’obertura de juí oral. Ens preguntem si s’actuarà amb la mateixa vara de medir que amb Jorge Rodríguez amb la resta d’alcaldes, alcaldesses i càrrecs púbilcs sobre els quals pesa una imputació judicial. En cas contrari, consideraríem que el PSOE actua de manera deliberada contra Jorge Rodríguez por interessos que desconeguem.

    La situació creada és encara més dolenta quan el 100% de la militància havia signat durant este cap de setmana un document de suport a la candidatura de Jorge Rodríguez com a cap de llista del PSOE a Ontinyent, que anava a presentar-se juntament amb l’acceptació del nostre alcalde com a candidat, cosa que malauradament ha impedit esta mesura desproporcionada de l”Executiva Federal del PSOE.

    Comuniquem per últim que l’Executiva Local i el Grup Municipal anem a obrir ara un periode de reflexió

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Ontinyent amplia els espais verds fins arribar als 146 amb una superfície de 635.000 m2

    L’Ajuntament trau a licitació el nou plec de manteniment de parcs i jardins que donarà cobertura a les noves necessitats en esta matèria
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -