29/03/2024 - 8:52
Més

    Compromís proposa congelar impostos i taxes per al 2013

    Altres notícies

    La Regidoria d’Hisenda que encapçala Josep Francés està treballant en fixar les taxes i impostos municipals per a l’any 2013, amb la premissa de congelar-los. Amb aquesta premissa,el Govern d’Ontinyent pretén contribuir a una menor pressió fiscal per a la ciutadania, davant la complicada situació econòmica.

    Malgrat que l’ajuntament tindrà un increment de costos per la pujada de l’IVA del Govern Central, i l’IPC anual; està treballant-se amb la proposta de congelar els ingressos municipals, el que obligatòriament comportarà continuar amb el control estricte de la despesa.

    La ciutadania està sent sotmesa a fortes pujades d’impostos i retallades en serveis bàsics per part del Govern d’Espanya i la Generalitat Valenciana, la pujada de l’ IVA, IRPF, retallades en educació i sanitat, ajudes a la dependència així com la pujada de la llum i el transport, la reducció de les beques de llibres, de menjador, increment de taxes universitàries i un llarg etc. de retallades que cada dia fan que la qualitat dels serveis públics i la qualitat de la vida de les famílies siga més difícil.

    Per això l’ajuntament, en la mesura del possible, no vol contribuir a incrementar la pressió econòmica de les famílies i estudia fer un esforç per ajustar l’increment de les despeses sense incrementar ni taxes ni impostos.

    La Regidoria d’Hisenda, junt a la resta de membres del govern, està perfilant la proposta d’ordenances fiscals per a l’exercici 2013, ordenances que continuaran apostant per incentivar el foment d’activitat econòmica

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Ontinyent torna a demanar al Ministeri la declaració d’Interès Turístic Internacional per als Moros i Cristians

    El ple aprova per unanimitat l’emissió d’una nova sol·licitud a la Secretaria d’Estat de Turisme una volta ampliada i actualitzada la documentació justificativa
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -