28/03/2024 - 11:56
Més

    Compromís presenta a Agullent la seua proposta per a les eleccions generals

    Altres notícies

    “Ja es nota l’olor a precampanya. Ja estan ací les eleccions on Compromís va a aconseguir un grup parlamentari propi”. Amb aquestes paraules tan engrescadores, va encetar la intervenció Àgueda Micó,secretària d’Organització de Compromís i membre de l’equip de direcció de la campanya per a les eleccions generals de desembre de 2015.

    Àgueda Micó va explicar el manifest #éselmoment, una cord ciutadà pel canvi amb què “arribarem al 15% per cada circumscripció i aconseguirem un grup parlamentari valencià”.

    La coalició que presentem es conforma amb gent afí a Compromís com són Podemos i els representants de la societat civil i cultural valenciana que han fet un pas endavant perquè consideren que és un moment històric per al valencianisme, com és el cas de l’actriu Rosana Pastor i l’expresident autonòmic Josep Lluís Albiñana. Micó va acabar ressaltant les dos qüestions més importants que ens situen en el moment per al canvi ciutadà: l’experiència al govern valencià i ser l’opció que millor defensarà els interessos valencians a Madrid perquè “així ens veu la ciutadania segons les darreres enquestes del CIS, com la força política que millor representa i defensa els valencians i valencianes”.

    El portaveu comarcal de Compromís, Nicolau Calabuig, va destacar que aquest acord ciutadà pel canvi és “l’aposta per vertebrar el territori valencià i la que millor representa els interessos valencians com ja vam deixar clar al resultat de les eleccions del passat 24 de maig, en què Compromís va ser la força més votada a la Vall d’Albaida”. Calabuig va posar com a exemple l’etapa, encara curta però intensa, del govern valencià, “on hem demostrat que es poden fer les coses d’altra manera i hem deixat enrere l’etapa d’obscurantisme del govern popular”.

    Va tancar l’acte la vicepresidenta de la Diputació, Maria Josep Amigó, qui va destacar la feina de Baldoví, el nostre diputat a Madrid. “Amb Baldo soles mireu el que hem fet. Què no farem amb un grup parlamentari propi? És una oportunitat històrica, i ens ha de quedar molt clar que per a canviar certes coses a València, cal canviar-les primer a Madrid”.

    Amb l’estil fresc que caracteritza la vicepresidenta de la Diputació de València, va acabar la seua intervenció: “arromanguem-nos a treballar perquè ara és el moment de canviar les coses. Encetem un procés molt important per al valencianisme, un acord ciutadà per al canvi que passa necessàriament per Madrid”.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Ontinyent torna a demanar al Ministeri la declaració d’Interès Turístic Internacional per als Moros i Cristians

    El ple aprova per unanimitat l’emissió d’una nova sol·licitud a la Secretaria d’Estat de Turisme una volta ampliada i actualitzada la documentació justificativa
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -