17/04/2024 - 0:07
Més

    Compromís pregunta a l’equip de govern per l’inici de les obres de la pista d’atletisme

    Altres notícies

    En març de 2016, l’equip de govern a l’ajuntament d’Ontinyent va anunciar a la premsa la reunió que va mantenir el Govern Municipal amb els diferents Clubs esportius (l’Associació recreativa de Futbol-7, el Club d’Atletisme d’Ontinyent i el Club d’Atletisme de la Vall d’Albaida) en què informaven de les obres de millora a la pista d’atletisme i el camp de futbol 7 del Poliesportiu Municipal. L’obra forma part de l’acord signat entre Diputació, Ajuntament i UV per invertir 1’1 milions en infrastructures esportives i universitàries a la ciutat. L’equip de govern va manifestar que l’execució començar en juliol i està previst que l’actuació estiga finalitzada enguany”.

    Des del grup polític municipal Compromís a l’ajuntament d’Ontinyent s’ha fet hui, per registre d’entrada, la següent pregunta a l’equip de Govern: Donat que la nova temporada esportiva està a punt de començar, quan està previst que s’inicien les obres de la pista d’atletisme i del camp de futbol 7? On podran realitzar els entrenaments i competicions oficials els diferents clubs afectats mentre dure l’obra?

    El més important per a Compromís són els i les esportistes que van a començar en breu els entrenaments i les competicions de la nova temporada. I, per tant, cal tindre en compte quina solució se’ls donarà als clubs per a poder continuar la pràctica de l’esport mentre es realitzen les obres previstes, quan s’iniciaran aquestes i quin temps està previst que duren.

    Font: Compromís per Ontinyent

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    El PP d’Aielo de Malferit Mobilitza un Ple Extraordinari per Aturar la Planta de Biogàs

    El Grup municipal del Partit Popular en Aielo de Malferit ha convocat un ple extraordinari per debatre la lesivitat...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -