728×90 caixa onti estiu
Home > Política > Compromís per Ontinyent vota a favor dels pressupostos de 2019
Compromís per Ontinyent al Ple Municipal

Compromís per Ontinyent vota a favor dels pressupostos de 2019

Des del Grup Municipal Compromís per Ontinyent pensem que “en línies generals els pressupostos plantejats des de l’equip de Govern d’Ontinyent per a 2019 són viables, encara que millorables. Volem destacar que per esta raó hem manifestat, en aquest ple, que la nostra visió és a favor en termes generals als pressupostos. Al mateix temps li hem demanat algun gest per millorar des del nostre punt de vista els pressupostos” ha explicat al plenari del 27 de desembre de 2019

Les aportacions des del nostre Grup Municipal a millorar alguns aspectes del pressupost han estat en tres línies d’acció que hem explicat en dues reunions amb el Regidor d’hisenda. “En primer lloc Compromís ha demanat la possibilitat de millorar les aportacions per rehabilitació d’habitatges que hi ha en l’actualitat. Estan fent-se coses però trobem que és pot fer més, cal pujar la dotació pressupostaria. En el mateix sentit també cal posar recursos per a agilitzar les tramitacions de llicències, d’ajudes a obres, etc. Qüestions que ja vam plantejar a la CES en el seu moment”, ha explicat Vila.

EconomyCash Juny

La segona aportació ha estat “que s’augmente la partida pressupostaria en els sectors d’oci, patrimoni, turisme i restauració per tal de promocionar la imatge de la ciutati ajudar al sector, a banda de la confirmació de la continuació de millora de carrers de l’eix comercial” ha aportat Vila. La tercera demanda que ha fet el Grup Municipal valencianista ha estat “que trobem a faltar algun increment a la partida de la Regidoria d’Esports per aconseguir organitzar algun esdeveniment important. Alguna competició d’àmbit de País o fins i tot en l’àmbit de l’estat espanyol”, ha sol·licitat el nostre portaveu, ja que considerem que cal exercir la capitalitat de comarca amb esdeveniments culturals o esportius d’àmbit nacional o estatal.

Per a concloure els temes tractats a les reunions amb la Regidoria d’Hisenda cal destacar que “per altra banda vegem correcte la reserva d’un romanent per imprevistos, entre ells la possibilitat de pagar el sou de l’alcaldesi es dóna el cas, ja que tenim clar que tota aquella persona que es dedica a la política municipal, si treballa, ha de cobrar”.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Joan Sanchis elegit diputat d’Ontinyent per La Vall Ens Uneix

Joan Sanchis, regidor de Territori de l’Ajuntament d’Ontinyent i membre de La Vall Ens Uneix, …