28/03/2024 - 10:14
Més

    Compromís per Ontinyent treballa una proposta per cooperar amb el PSOE

    Altres notícies

    Vull tendir-li la mà, vull cooperar amb vosté. Per primera vegada, el govern i l’oposició a l’ajuntament d’Ontinyent compartirem responsabilitats de govern a la Generalitat Valenciana, i no ho podem deixar passar. Estic disposat a treballar amb vosté, colze a colze, per a aconseguir de la Generalitat respostes sinceres i compromeses amb la ciutat. Són molts els reptes que tenim com a ciutat i molts els deutes històrics de la Generalitat. Compromís per Ontinyent estarà a l’alçada, no ho dubte. Junts podem treballar pel bé comú de la ciutat. No ens evite, cooperem.” Amb aquestes paraules, pronunciades durant la investidura del passat 13 de juny, el portaveu del grup municipal de Compromís a l’ajuntament d’Ontinyent, Joan Gilabert, li oferia a l’alcalde Jorge Rodriguez cooperació.

    Compromís per Ontinyent, ha volgut fer saber que, confirmat el govern de coalició a la Generalitat Valenciana i amb plenes negociacions per a conformar el govern de coalició a la Diputació de Valencia, “ho tornem a dir amb veu alta i clara: no podem deixar passar esta oportunitat per a la ciutat”.

    El grup polític ontinyentí ha explicat que “PSOE i COMPROMIS hem compartit govern a Ontinyent els darrers quatre anys. Un govern que ha funcionat bé, amb estabilitat i lleialtat. Ara, quan la realitat política arreu del país és de coalició, no podem renunciar a cooperar i treballar conjuntament. El govern de la Generalitat i el de la Diputació serà de coalició i els dos partits, PSOE i COMPROMIS, compartirem responsabilitats de govern a totes les conselleries”.

    Compromís ha volgut aclarir que, “el resultat de les eleccions locals és clar i contundent, i al PSOE li toca gestionar l’ajuntament. No obstant això, hem de poder treballar per la ciutat, defensant allà on compartim govern els interessos d’Ontinyent de forma conjunta i coordinada”, per aquest motiu, el grup polític ha volgut fer saber que “l’executiva de Compromís està treballant una proposta del portaveu del grup municipal, Joan Gilabert, per tal de poder fer realitat la cooperació amb el PSOE per a la defensa dels interessos de la ciutat. Una proposta que caldrà concretar i treballar durant els pròxims dies i que abans de les vacances d’estiu es podria tancar”

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Ontinyent torna a demanar al Ministeri la declaració d’Interès Turístic Internacional per als Moros i Cristians

    El ple aprova per unanimitat l’emissió d’una nova sol·licitud a la Secretaria d’Estat de Turisme una volta ampliada i actualitzada la documentació justificativa
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -