28/03/2024 - 20:09
Més

    Compromís per Ontinyent s’oposa al tancament de les emissions de TV3 via satèlit

    Altres notícies

    Compromís per Ontinyent, vol anunciar que a causa de les retallades, TV3 té previst tancar les emissions via satèl·lit, això significa que no es podrà veure la televisió en català/valencià a cap país del món. És una pèrdua irreparable, perquè no únicament els catalans que viuen fora segueixen les notícies Catalunya, sinó que els valencians i balears, així com zones d’Aragó es quedaran sense televisió, és molt important perquè fins i tot hi ha gent estrangera, que no es de parla catalana, que ha après català gràcies a TV3.

    Ara mateix, és la única televisió del món que emet íntegrament en català, ja que canal 9 i altres cadenes com la balear, emetent en castellà gran part de la programació, com els documentals i les pel·lícules, deixant el valencià només per als informatius.
    Desde Compromís demanen que signes el manifest que es troba al link següent i que el reenvies a tots els contactes que et semblem oportú, donant-li la màxima difusió . Estem convençuts que amb una gran mobilització, és possible tirar enrere aquesta decisió.

    http://www.catalansalmon.com/mails/mapa_tv3_satelit.php

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Ontinyent torna a demanar al Ministeri la declaració d’Interès Turístic Internacional per als Moros i Cristians

    El ple aprova per unanimitat l’emissió d’una nova sol·licitud a la Secretaria d’Estat de Turisme una volta ampliada i actualitzada la documentació justificativa
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -