29/03/2024 - 14:21
Més

    Compromís per Ontinyent reclama a Rodríguez vehicles dignes per al bus urbà gratuït

    Altres notícies

    El Plenari Extraordinari del dijous 12 de desembre va despertar la polèmica en el punt referent al canvi en la gestió del servei de transport urbà de l’Ajuntament d’Ontinyent. Des del grup municipal Compromís per Ontinyent, el seu portaveu Nico Calabuig, va manifestar que “l’única cosa positiva de la proposta serà la gratuïtat del servei per a les veïnes i veïns d’Ontinyent i la millora de les parades, perquè si entrem a analitzar la resta de condicions, comprovarem que el servei que es prestarà serà molt deficient”.

    En eixe sentit, Calabuig va denunciar que els dos vehicles amb els quals el govern municipal vol prestar el servei “estan trencats i obsolets, tal com va expressar l’actual prestador del servei i propietari dels vehicles a través d’una instància presentada en l’Ajuntament. Tot i això, el govern municipal pretén prestar el servei amb els dos vehicles en qüestió”.

    Una decisió que el regidor i portaveu de Compromís ha lamentat, ja que “en abril del 2018 la Generalitat va concedir a l’Ajuntament d’Ontinyent una subvenció de 112.000€ per a la compra d’un bus elèctric, però ens trobem a les portes del 2020 i el govern del senyor Rodríguez encara no ha sigut capaç de trobar la solució necessària per adquirir-lo i posar-lo en funcionament”.

    Nico Calabuig afegia que “a més de trencats i obsolets, aquests vehicles són contaminants i no s’ajusten als paràmetres de sostenibilitat que haurien d’imperar en una ciutat que ha declarat l’Emergència Climàtica.” Una declaració, recordava Calabuig, “proposada per Compromís, aprovada per unanimitat en el darrer Plenari ordinari, i que va donar lloc a les primeres declaracions de l’alcalde Jorge Rodríguez sobre la gratuïtat del servei de transport urbà”.

    Per últim, des de Compromís per Ontinyent concloïen “estem d’acord amb la gratuïtat del transport, però no podem compartir que vaja a prestar-se un servei de mala qualitat, amb uns vehicles que segons el seu actual propietari estan trencant-se, cosa que impedeix oferir la qualitat que mereix la gent d’Ontinyent. Cal fer les coses bé i no vendre fum.”

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    La “Dansa Macabra” reuneix centenars de persones

    Més de 80 persones de diferents entitats culturals locals participen en la cita cultural impulsada per l’Ajuntament
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -