728×90 caixa onti estiu
Home > Ontinyent > Compromís per Ontinyent proposa a través del CES potenciar la marca Ontinyent

Compromís per Ontinyent proposa a través del CES potenciar la marca Ontinyent

Compromís per Ontinyent, a través del treball continuat del seu representant al Consell Econòmic i Social, Josep Vicent Belda, ha realitzat importants aportacions a la fase de revisió preliminar del Pla Estratègic d’Ontinyent 2023. Des del principi Compromís per Ontinyent ha participat en els fòrums que l’administració local ha obert al respecte, tant la nostra portaveu amb reunions específiques en la fase d’elaboració com el nostre representant al CES.

En la sessió del passat dimecres 6 de juny del Consell Econòmic i Social el nostre representant va demanar al Govern incloure a aquest procés de màrqueting de ciutat “la importància de crear un concurs d’idees per al logotip de la Marca de ciutat Ontinyent. Al mateix temps i per a reforçar aquesta acció trobem molt convenient realitzar un seminari de la Marca de ciutat” va proposar Belda al CES.

EconomyCash Juny

La intenció de compromís “no és altra que obrir els processos de gestió municipal a la ciutadania, ja que considerem que sempre serà en benefici de l’exercici democràtic de la societat ontinyentina” afirma el nostre regidor Vicent Xavier Vila. En el cas concret del Pla Estratègic Ontinyent 2023 considerem “que les dues propostes de Compromís al Pla Estratègic són evidents per a obrir a la participació i la transparència el procés. Un concurs sobre el logotip de la Marca i un seminari obert a la participació de la ciutadania pot generar sinergies i aproximar l’administració a les persones. El capital humà del Pla són les persones i cal que senten com a propis els continguts d’aquest pla de màrqueting de ciutat” ressalta la nostra portaveu Silvia Urenya.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Directe: Esmorzar de la Llàgrima Ontinyent 2019

Segueix en directe el primer acte de la setmana gran de les festes de Moros …