Home > Educació > Compromís per Ontinyent exigeix l’habilitació de la unitat d’infantil del CEIP Martínez Valls

Compromís per Ontinyent exigeix l’habilitació de la unitat d’infantil del CEIP Martínez Valls

La darrera setmana, tant el regidor d’Educació Pepe Pla com el portaveu de Compromís Joan Gilabert participaven a la concentració convocada per l’AMPA a les portes del CEIP Martínez Valls per a demanar la immediata habilitació de la unitat d’infantil.

Al curs 2015-2016, hi ha 41 famílies que han decidit matricular es seus fills i filles de 3 anys al CEIP Martínez Valls. Donat que el passat curs van suprimir una unitat, actualment l’escola només tindria cabuda per a 28 alumnes. Aquest mateix any s’han rebut 17 prematrícules com a segona opció i 13 com a tercera, cosa que, segons Compromís”evidencia la demanda d’aquesta escola”. Compromís per Ontinyent ha recalcat que “No sols parlem d’escola pública i en valencià, sinó d’un projecte de centre pel qual aposten totes aquestes famílies”.

El portaveu de la Coalició, Joan Gilabert, ha comunicat que s’ha compromés aquesta mateixa setmana amb la direcció del centre a traslladar aquesta situació als responsables de la coalició nacionalista a València per tal que, en cas que l’actual consellera no acorde l’habilitació de la unitat, aquesta siga una de les primeres decisions dels nous responsables del govern valencià.

No obstant això, Pepe Pla, regidor d’Educació, informa que ha remés ja l’acord de la comissió d’escolarització a la Direcció General de Centres i Personal docent, demanant l’habilitació de manera immediata.

Sobre Ines Ferri

Ines Ferri

Sóc un projecte de comunicadora, graduada en Comunicació Audiovisual per l’UPV. Amant del periodisme d’investigació. “És impossible no comunicar”.

També pot interessar-te

Carmen Pellicer presentarà un documental educatiu a Ontinyent

Dijous que ve 14 de desembre a les 19.30 arriba a Ontinyent la pel·lícula “L’altra …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *