Home > Educació > Compromís per Ontinyent exigeix l’habilitació de la unitat d’infantil del CEIP Martínez Valls

Compromís per Ontinyent exigeix l’habilitació de la unitat d’infantil del CEIP Martínez Valls

La darrera setmana, tant el regidor d’ com el portaveu de Compromís participaven a la concentració convocada per l’AMPA a les portes del CEIP Martínez Valls per a demanar la immediata habilitació de la unitat d’infantil.

Al curs 2015-2016, hi ha 41 famílies que han decidit matricular es seus fills i filles de 3 anys al CEIP . Donat que el passat curs van suprimir una unitat, actualment l’escola només tindria cabuda per a 28 alumnes. Aquest mateix any s’han rebut 17 prematrícules com a segona opció i 13 com a tercera, cosa que, segons Compromís”evidencia la demanda d’aquesta escola”. ha recalcat que “No sols parlem d’escola pública i en valencià, sinó d’un projecte de centre pel qual aposten totes aquestes famílies”.

El portaveu de la Coalició, Joan Gilabert, ha comunicat que s’ha compromés aquesta mateixa setmana amb la direcció del centre a traslladar aquesta situació als responsables de la coalició nacionalista a València per tal que, en cas que l’actual consellera no acorde l’habilitació de la unitat, aquesta siga una de les primeres decisions dels nous responsables del .

No obstant això, Pepe Pla, regidor d’Educació, informa que ha remés ja l’acord de la comissió d’escolarització a la Direcció General de Centres i Personal docent, demanant l’habilitació de manera immediata.

Relacionats

Sobre Ines Ferri

Ines Ferri
Sóc un projecte de comunicadora, graduada en Comunicació Audiovisual per l'UPV. Amant del periodisme d'investigació. "És impossible no comunicar".

També pot interessar-te

Queda ajornada la III Fira de l’Estudiant d’Ontinyent

La III Fira de l’Estudiant d’Ontinyent, que estava previst que se celebrarà demà dijous, 27 …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *