20/04/2024 - 9:06
Més

    Compromís per Ontinyent debratrà amb Alberto Ibáñez, secretari autonòmic d’Igualtat i Polítiques Inclusives

    Altres notícies

    El proper divendres 27 de novembre a les 20h tindrà lloc el primer #debatambcompromís amb el secretari autonòmic d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Alberto Ibáñez Mezquita. El grup local de Compromís obri una sèrie de jornades obertes a la ciutadania parlant de “Polítiques inclusives i d’igualtat social al govern valencià”. Aquest debat tindrà lloc al Centre Cultural Caixa Ontinyent del carrer Maians.

    Des del Grup Polític Municipal Compromís, expliquen “tenim clar que la implicació amb la societat ontinyentina dels partits polítics és fonamental. Amb l’objectiu de fer més plural l’oferta cultural i social de la ciutat, el nostre partit està programant una sèrie de xarrades-debat al voltant de temes culturals, socials, econòmics, mediambientals, etc. Un ampli ventall de temes que impliquen tots els sectors de la nostra societat”.

    Aquesta jornada, com totes les que s’inclouen a #debatambcompromís, és oberta al públic per permetre que la ciutadania expresse necessitats i preocupacions i manifeste des de l’experiència més pròxima a les situacions diàries la seua visió. “Sense diàleg cara a cara no hi ha democràcia participativa, i la nostra intenció és contribuir a la democràcia transparent i participativa des del diàleg social necessari dels partits polítics” afirmen desdel grup municipal.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

    La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -