20/04/2024 - 10:22
Més

    Compromís per Ontinyent afirma que el nou govern socialista serà més car que la legislatura anterior

    Altres notícies

    Ahir dijous 18 de juny es va celebrar el primer Ple de la nova legislatura, amb la finalitat d’ aprovar l’organització del nou govern: junta de govern, tinents d’alcalde, delegacions, dedicació, personal de confiança, secretaris de grups municipals…

    Des del Grup Municipal Compromís es va abstindre a la votació. El portaveu del GPM Compromís, Joan Gilabert, va explicar al plenari el motiu de l’abstenció; “si fa 4 anys, el govern de coalició (PSOE-COMPROMÍS) reduïa el cost anual front al govern de majoria absoluta del PP en uns 60.000€/any (240.000€ en tota la legislatura), l’estructura política aprovada hui ens costarà al voltant de 50.000€/any més que el govern de coalició de la darrera legislatura (200.000€ més en tota la legislatura)”.

    Des del GPM Compromís no valoren aquest fet com a positiu o negatiu, sols fan constar l’evidència dels números. Constaten allò que l’experiència els demostra: “els governs de majoria absoluta són més cars que els governs de coalició, almenys a Ontinyent. El nou govern del PSOE tindrà 8 persones en dedicació exclusiva cobrant un sou públic i 1 persona a mitja jornada (de moment)”, va manifestar Gilabert al ple del nou consistori.

    Afirmen que “No qüestionem si el govern de majoria absoluta del PSOE serà més o menys eficient, transparent o dialogant, això el temps ho dirà. Només constatem una evidència que reflecteix el nou pressupost municipal”.

    Joan Gilabert també va manifestar la seua voluntat de cooperar amb el nou govern per a millorar la gestió municipal amb les més de 170 propostes que Compromís per Ontinyent porta al seu programa. “Els desitgem sort i trellat en la seua responsabilitat de govern” va comunicar al plenari a l’alcalde i al nou grup de govern de majoria absoluta socialista.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

    La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -