19/03/2024 - 11:28
Més

    Compromís per la Pobla del Duc critica l’auditori inacabat

    Altres notícies

    Arran de la notícia del pagament de quasi mig milió d’euros per l’ajuntament de la Pobla del Duc en pleits perduts que venien de l’última legislatura del PP, Compromís ha declarat que “L’anunci en la passada campanya del 2015 del PSOE de la construcció d’un nou auditori a la Pobla va ser electoralista, ja que després de 4 anys al govern de l’ajuntament, ja sabia els contenciosos pendents i, per tant, que seria impossible la seua construcció a curt i mig termini”.

    Compromís per la Pobla del Duc ha censurat aquesta situació que entenen com una falta de transparència en no haver explicat l’equip de govern al poble quina era la situació real i que, per tant, la construcció de l’auditori era impossible (després de 4 anys tan sols s’han construït els fonaments) fins a sanejar els comptes que va deixar la desastrosa gestió del PP.

    “Des de Compromís ja vam dir en el seu moment que els socialistes estaven fent el mateix que el PP, plantejant la construcció d’un macroedifici que es tardaria més d’una dècada i que la solució era ser més modestos i traure profit d’alguna de les naus, condicionant-per als esdeveniments que necessiten més aforament que el de l’actual auditori. Creiem que els polítics han de ser responsables i donar solucions als problemes, proposant solucions viables i que milloren la qualitat de vida sense hipotecar el futur”.

    Des de Compromís han declarat que seguiran treballant i fent propostes en positiu que milloren la vida dels poblatans com són que es torne a crear la plaça de Conserge del col·legi, la urbanització d’una fase del polígon del Tossal, la millora dels camins rurals consensuada amb el Consell Agrari i la creació de la figura del coordinador i dinamitzador de l’associacionisme i la participació ciutadana per millorar la qualitat democràtica de la Pobla.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Ontinyent amplia els espais verds fins arribar als 146 amb una superfície de 635.000 m2

    L’Ajuntament trau a licitació el nou plec de manteniment de parcs i jardins que donarà cobertura a les noves necessitats en esta matèria
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -