16/04/2024 - 16:38
Més

    Compromís per Ontinyent proposa iniciar la reurbanització de la Plaça Major i un Pacte per la Transparència en la Comunicació

    Altres notícies

    Compromís per Ontinyent ha emès un comunicat de premsa en què anunciava les seues propostes per als Pressupostos Municipals d’Ontinyent de l’any 2018. La regidora portaveu de Compromís a l’Ajuntament, Sílvia Urenya, donava a conèixer que la coalició valencianista ha treballat dues propostes fonamentals: l’inici del procés per a la reurbanització de la Plaça Major i el seu entorn, i la signatura d’un Pacte per la Transparència que hauria d’incloure a totes les formacions polítiques amb representació a l’Ajuntament.

    En paraules de la portaveu de Compromís, “des de principi de la legislatura manivestem la nostra voluntat de treballar des d’una oposició crítica però constructiva alhora: creiem necessari posar de manifest les necessitats que trobem a la nostra ciutat, però també fer propostes de millora que redunden en el benestar de les persones i el creixement d’Ontinyent com a capital de la comarca”. En eixe sentit, Urenya concretava: “veiem necessària la reurbanització de la Plaça Major, per adequar-la al que Ontinyent mereix. Per això, demanarem que s’incorpore una línia de partida i s’inicie un procés obert i participatiu per començar a treballar el projecte, creant una comissió que incorpore la visió de tècnics, arquitectes de la ciutat i ciutadania. La nostra idea és que la reurbanització es faça des del Pont Vell, passant per la Plaça de Baix fins la Plaça Major, per tal d’adequar de manera integral un dels enclaus més representatius del patrimoni històric de totes les ontinyentines i els ontinyentins”.

    D’altra banda, la portaveu valencianista desgranava els detalls de la proposta del Pacte per la Transparència, una proposta que, tal i com recordava Urenya“ja vam liderar des de Compromís quan vam aconseguir juntar tots els partits de l’oposició per reivindicar un canvi en la política comunicativa de l’actual majoria absoluta del PSOE i la signatura d’este pacte”. I explicava: “un any després, no tenim cap resposta per part del govern socialista. Per això, al Plenari de Pressupostos, recordarem la necessitat de posar la Transparència per damunt dels interessos partidistes. Considerem que en democràcia no és sa que un govern vulga influir sobre els mitjans de comunicació fins al punt de silenciar a altres formacions polítiques que també representem una part important de la ciutadania d’Ontinyent. Perquè majoria absoluta no significa poder absolut”.

    Per concloure, des de Compromís anunciaven més propostes de millora en qüestions concretes de Promoció Econòmica que ja han realitzat al si del Consell Econòmic i Social i també detallaran al Ple Municipal dels Pressupostos per posar-les en coneixement de tota la ciutadania.

    Font: Compromís per Ontinyent

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    El Grup Socialista d’Ontinyent Es Mobilitza per Protegir el Valencià en l’Educació Davant del Consell

    El grup socialista porta al ple una moció per defensar el valencià a les aules davant la proposta de llei de PP-Vox.
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -