19/04/2024 - 11:22
Més

    Compromís jove d’Ontinyent exigeix el dret a assistència sanitària als menors de 26 anys

    Altres notícies

    El Bloc Jove d’Ontinyent, mitjançant Neus Penadés i Elvira Tortosa, secretaria i tresorera del col·lectiu d’Ontinyent respectivament, ha mostrat hui el rebuig de la seua formació al Real Decret-llei 16/2012 que retalla l’accés a l’assistència sanitària a diferents col·lectius i instaura el repagament de medicaments i serveis sanitaris.

    Per a Penadés “este decret deixarà sense cobertura sanitària a milers de joves que complits els 26 anys encara no han pogut cotitzar per culpa de les polítiques que han portat a més d’un 50% d’atur jove”.

    “Mentre per als causants de la crisi n’hi ha indults i amnisties fiscals, es castiga doblement a les víctimes de la crisi, llevant-los prestacions sanitàries com si fora culpa seua no haver pogut cotitzar a la Seguretat Social”.

    Per a Penadés “és especialment preocupant la situació dels joves que han emigrat a diferents països del món per a poder treballar i que si algun dia retornen es trobaran sense cobertura sanitària”.

    Tant la secretaria del Bloc Jove com la tresorera, Elvira Tortosa, han anunciat que a través dels diputats a les Corts, preguntaran al Consell sobre l’aplicació d’esta mesura i ha recordat que en qualsevol Estat avançat la sanitat ha de ser pública, universal i de qualitat.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    El PP d’Aielo de Malferit Mobilitza un Ple Extraordinari per Aturar la Planta de Biogàs

    El Grup municipal del Partit Popular en Aielo de Malferit ha convocat un ple extraordinari per debatre la lesivitat...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -