19/04/2024 - 5:30
Més

    Compromís denuncia que l’afany de protagonisme de Jorge Rodríguez

    Altres notícies

    Joan Gilabert afirma que l’Alcalde i candidat del PSOE ha donat més importància a la foto, que al treball i als objectius de les diferents accions de promoció econòmica.

    Compromís per Ontinyent lamenta que el PSOE de Rodríguez estiga mes preocupat per la foto del seu lider i el titular de premsa que per la promoció econòmica de la ciutat.

    Segons assenyalava Joan Gilabert, Primer Tinent d’Alcalde i regidor d’Hisenda, “al principi de legislatura, l’Alcalde va decidir unilateralment assumir la regidoria de promoció econòmica. Nosaltres creiem que és una àrea clau per al desenvolupament present i futur d’Ontinyent, i que mereix més atenció de la que un Alcalde li pot prestar; i els resultats ens han donat la raó, no es pot estar més pendent de la foto que dels objectius. És una mostra més de l’obsessió d’alguns per promocionar-se a ells mateixos, i no a la ciutat i les persones, en un moment d’extrema dificultat econòmica.”

    Segons expliquen des de Compromís “Assabentar-se per una noticia filtrada a un mitjà de comunicació local, que la ciutat lidera un projecte europeu d’innovació urbana, i que el soci tecnològic del mateix serà Telefonica de España SA i no empreses tecnològiques locals, es una mostra clara del que s’ha de desterrar de la política de promoció econòmica i de la política de comunicació del PSOE. ¿Que ha passat amb les pymes d’Ontinyent amb les que s’ha col•laborat per organitzar els foros i mas t, amb les que s’està treballant un projecte de smart city? Sembla que també s’han assabentat per la premsa d’aquesta iniciativa o simulacre d’iniciativa”.

    Gilabert finalitzava dient que “des de Compromís hem gestionat aquesta legislatura la Hisenda municipal, en la qual hem aconseguit una important reducció del deute heretat de la legislatura del PP, la qual cosa ens ha permès invertir en les persones. A més, hem estat els encarregats de dinamitzar el Consell Econòmic i Social, des d’on hem intentat donar suport al comerç i la indústria, preocupant-nos més pels objectius a aconseguir que per la foto i l’autobombo”.

    “A la legislatura que ara finalitza s’han posat en marxa iniciatives innovadores com el Pla REACTIVA, la gestió del mateix ens ha decebut, molta presa per la foto i poc treball per aconseguir objectius; un bon exemple d’aquesta decepció ha estat l’acord de col•laboració Ajuntament d’Ontinyent –Asepri, del que a mes de la foto, ja no s’ha informat res” afirmen des de Compromís.

    A més ha explicat que “L’atur al maig del 2011 era de 4.125 persones i al març del 2015 4.060 persones; unes dades que donen poc per traure pit, per obrir camins i per estar satisfets. L’Ajuntament el deixem millor que el vam trobar, per millorar la CIUTAT encara hi ha molta feina”. I sentenciava: “crec que hem demostrat que estem preparats per assumir nous reptes i apostar per una veritable promoció econòmica que ens ajude a eixir de l’actual situació i construisca un Ontinyent on la gent puga desenvolupar els seus projectes vitals”.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    El PP d’Aielo de Malferit Mobilitza un Ple Extraordinari per Aturar la Planta de Biogàs

    El Grup municipal del Partit Popular en Aielo de Malferit ha convocat un ple extraordinari per debatre la lesivitat...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -