25/04/2024 - 17:34
Més

    Compromís demana al Govern d’Ontinyent implicació i lideratge en la Mancomunitat

    Altres notícies

    El proper 29 de juny es constituirà la nova assemblea de la Mancomunitat de municipis de la Vall d’Albaida.

    Després que el PP perguera la majoria que tenia a la darrera legislatura, Compromís per Ontinyent ha volgut recalcar que “El nou canvi que demana la societat també cal que afecte al principal orgue de govern dels pobles i ciutats de la Vall d’Albaida”

    Des del partir s’ha insistit en que són molts els reptes que la Mancomunitat té plantejats:

    • Recuperar la gestió del tractament de residus, solucionar tots els procediments judicials oberts, executar d’una vegada per totes el Pla de Minimització de Residus de la Vall d’Albaida, incloent l’execució de la corresponent planta per al seu tractament.
    • Garantir la viabilitat econòmica del projecte Trèvol.
    • Millorar la gestió i transformar l’actual canera comarcal en un Centre d’acollida d’animals de companyia.
    • Repensar els serveis mancomunats que s’han de prestar i els que no, garantir la viabilitat, solucionar els deutes, sanejar comptes,….

    Compromís per Ontinyent ha volgut transmetre que “és

    molta la feina que hi ha al davant, i més enllà de sigles partidistes, Ontinyent ha d’assumir que representa prop del 50% de la Mancomunitat. Cal liderar la comarca. Creure en nosaltres mateix passa per ser una ciutat orgullosa de ser-ho, la capital que la comarca es mereix. Ontinyent necessita la comarca per a ser capital de serveis, per a exercir de capital comercial, cultural i administrativa; i la comarca necessita Ontinyent per a recuperar la seua presència al País Valencià i a l’estat espanyol. Que la comarca confie en la ciutat d’Ontinyent implica creure en ella i donar un pas endavant i liderar la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida”.

    El partit ha aclarit que “Serem els primers en celebrar la Presidència de la Diputació en mans de l’alcalde d’Ontinyent, però no podem desentendre’s de la Mancomunitat. Si ens creiem la comarca, Ontinyent ha de liderar un nou projecte per a la Mancomunitat. Compromís està disposat a cooperar amb els socialistes per a impulsar el canvi també a la comarca.”

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Ontinyent Impulsa l’Ocupació Amb la Seua Jornada “Labora en Ruta” Reunint 27 Empreses i 600 Aspirants

    La ciutat d'Ontinyent ha celebrat aquest dimecres una jornada clau per a la promoció de l'ocupació amb la seua...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -