19/04/2024 - 9:53
Més

    Compromís concorrerà per primera vegada a les eleccions municipals de Benigànim

    Altres notícies

    Serà la primera vegada que la coalició estarà present a les eleccions locals del tercer municipi amb més habitants de la Vall d’Albaida. L’equip complet que integra la candidatura serà presentat aquest proper divendres 24 d’Abril en un acte que tindrà lloc a les 20h a la Sala d’Exposicions del carrer Montcada.

    La candidatura “Compromís per Benigànim” es va formalitzar de forma definitiva aquest passat divendres davant la Junta Electoral de Xàtiva. Aquesta presència electoral és el resultat de gairebé un any de treball continu a través de diferents assemblees obertes a les quals han pogut assistir tots els veïns i veïnes de la població.

    Segons han avançat fonts de la candidatura, el principal objectiu de “Compromís per Benigànim” serà “oferir una alternativa seriosa i regeneradora front al bipartidisme que ha dominat durant dècades la política municipal”. En aquest sentit, apunten que “la proposta programàtica es centrarà en dos eixos fonamentals: transparència i participació ciutadana”. La formació assegura que “no vol ser d’aquells que prenen possessió per dirigir el futur de ningú”. Subratllen la voluntat de “ser-hi presents per tal de continuar treballant pel poble, però amb el poble; escoltar-lo, directament, les seues necessitats, els seus problemes, les seues aspiracions”.

    Compromís amplia així la seua presència electoral a un total de quinze municipis de la Vall d’Albaida, amb noves candidatures a La Pobla del Duc, Castelló de Rugat, Fontanars dels Alforins i Benigànim.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    El PP d’Aielo de Malferit Mobilitza un Ple Extraordinari per Aturar la Planta de Biogàs

    El Grup municipal del Partit Popular en Aielo de Malferit ha convocat un ple extraordinari per debatre la lesivitat...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -