29/03/2024 - 14:47
Més

    Compromís celebra una nova assemblea oberta a la ciutadania

    Altres notícies

    La portaveu local de Compromís per Ontinyent, Elvira Tortosa explica que l’assemblea, impulsada pel col•lectiu local de Compromís, està oberta a tota la ciutadania, i que tindrà lloc proper divendres 03 d’octubre, a les 19.30 hores, ala seu de Compromís i que no descarten fer la propera en un local públic.

    Compromís ha organitzat a Ontinyent una assemblea oberta a la ciutadania per tal d’aportar idees sobre el municipi i plantejar possibilitats de futur. L’assemblea tindrà lloc proper divendres 03 d’octubre, ala seu de Compromís, a les 19.30 hores, i estarà oberta a la ciutadania.

    En paraules de la portaveu local de Compromís, Elvira Tortosa, “des de Compromís apostem per la participació directa de la ciutadania en l’àmbit públic, per impulsar noves maneres de gestió i de presa de decisions. Ho fem des de les institucions i, també, en els pobles i ciutats, a través del treball dels nostres col•lectius, obrint-nos al conjunt de la societat”. La representant de Compromís ha apuntat que “amb aquesta assemblea pretenem donar veu a totes les persones d’Ontinynent que tenen inquietuds per millorar el seu entorn, per participar d’un canvi que abasta tots els àmbits”.

    Per la seua banda Joan Gilabert, portaveu comarcal, “des de Compromís volem obrir el nostre projecte a tot el poble, i per això precisament volem que siga una assemblea oberta. Volem convidar a tota aquella gent que vulga vindre proper divendres 3 a participar, a dir la seua, a fer propostes, crítiques i a implicar-se en aquesta manera de treballar des de la base que representa Compromís”.

    Tortosa també ha informat també de que “l’executiva es segueix treballant per tal d’aconseguir apropar-se a la ciutadania i intereaccionar amb ella.

    Tots dos coincidien en que és molt important que Compromís celebra la seua primera Assemblea Oberta des que es va constituir la nova executiva a Ontinyent. Des de les 19:30 i sota el lema “pel nou camí i noves propostes de futur” ens reunim a la seu de Compromís en un acte obert a tota la ciutadania.

    Amb esta jornada de treball, que vol contar amb la participació d’entitats cíviques, col·lectius socials i sindicats, Compromís vol mantenir el pols amb la realitat social, incorporant els coneixements de la ciutadania i la força innovadora de la seua societat civil.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    La “Dansa Macabra” reuneix centenars de persones

    Més de 80 persones de diferents entitats culturals locals participen en la cita cultural impulsada per l’Ajuntament
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -