ua 2018
Home > Vall d'Albaida > Ontinyent > Ciutadans proposa canviar d’ubicació la Fira de Tendes, Tapes i Rock

Ciutadans proposa canviar d’ubicació la Fira de Tendes, Tapes i Rock

El portaveu de Ciutadans (Cs) d’Ontinyent, Juan Revert, ha proposat aquest matí “canviar la ubicació de la Fira de Tendes, Tapes i Rock i fer la pròxima edició en el lloc adequat per a celebrar-la: el recinte Firal”.

La proposta parteix després de les queixes rebudes per part dels veïns del carrer José Iranzo que han vist com aquests dies es feia molt difícil accedir tant a les seues places d’aparcament com a les seues pròpies cases.

“Creiem que atès que, any rere any, creix el nombre de participants i assistents, les associacions, els hostelers i el consistori haurien de plantejar-se el canvi d’ubicació cap al recinte Firal, que es troba a escassos 250 metres del lloc de celebració actual”, ha assenyalat Juan Revert.

El regidor de C’s ha explicat que “existeix un espai perfectament condicionat per a realitzar aquest tipus d’esdeveniments sense haver de molestar durant més d’una setmana als veïns que tenen les seues cases i pàrquings en el carrer José Iranzo i sense haver de tallar carrers essencials per a la circulació de la ciutat, com l’Avinguda Albaida”.

“Amb el canvi d’ubicació guanyaríem tots: els comerciants, perquè compten amb un espai més adequat i amb major capacitat, els visitants per la comoditat del recinte i els veïns, que no tindrien problemes de circulació ni d’accés als seus habitatges”, ha remarcat Revert.

En aquesta setena edició han sigut un total de 71 els participants, entre tendes i establiments d’hostaleria, que han oferit els seus productes a les persones que s’han acostat a visitar la Fira, a més de comptar amb el directe de diversos grups musicals.

“Pensem que aquesta Fira és una bona iniciativa però atès que l’éxit de participans i públic cada any és major, creiem que el recinte firal seria el lloc més indicat per a celebrar-la Fira, igual que se celebra allí el mercat dels diumenges o la Fira d’Ontinyent”, ha finalitzat Revert.

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

36.000€ per restaurar la imatge de la Puríssima

La imatge de la Puríssima serà netejada durant els pròxims mesos

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.