matricula iespouclar 728x90px
Home > Política > Ciudadanos Ontinyent demana un pacte local contra la violència de gènere
El regidor de Ciudadanos, Juan Revert, durant el Ple Extraordinari del 14 de desembre de 2016

Ciudadanos Ontinyent demana un pacte local contra la violència de gènere

El representant de Ciudadanos a l’Ajuntament d’Ontinyent ha abogat per un “pacte municipal contra la violència de gènere” i ha subratllat el “paper fonamental de les institucions per ajudar”. Tanmateix, el portaveu de Cs ha agraït “el treball que desenvolupa la regidoria de la dona oferint solucions des de la prevenció i l’educació”, però ha sol·licitat un “text realista i assumible, consensuat amb la resta de partits polítics” per poder “votar a favor d’un text que busque la unitat de tots els grups i que o començe afirmant que el sistema capitalista es la causa per que les dones son assassinades, com a la moció presentada per EUPV”. Finalment, segons ha explicat Revert, Cs ha votat a favor després de que EUPV haja acceptat l’esmena de Ciudadanos.

Respecte a la moció presentada pel PP sobre el manteniment dels concerts en batxillerat i FP dels centres educatius locals, Revert ha recalcat que “Ciudadanos defensa l’escola concertada com a garantía de la llibertat d’ensenyança, la diversitat i la pluralitat del nostre sistema educatiu; dret que està reconegut a la carta magna a l’article 27”. “I ,per tant, s’ha de fer complir el mandat constitucional, garantint que la llibertat d’elecció de centre no siga només una declaració d’intencions”, ha inclòs. També ha expressat la seua intenció de “no llevar el dret a les famílies a triar el centre educatiu”, en referència als alumnes dels centres educatius de La Pureza i La Concepció.

Revert ha demanat la defensa del manteniment dels serveis d’Ontinyent ja que “eliminar el concert és una retallada de serveis perquè és un servei que a l’any que ve no tindrem”. Equiparant el concert educatiu amb un cas similar en sanitat “com si un servei de sanitat, de nefrología, que ara tenim en una clínica privada, al costat de l’hospital, de colp de repent es tanca i a tots els malats els obliguen desplaçar-se a Xàtiva”. “Entenc que és pràcticament igual. S’està llevant un servei que tenim i perjudica a uns alumnes que han estat tota la seua vida educativa en un mateix centre i ara es tindran que vores obligats a abandonar-lo i desplaçar-se a uns altres centres”, ha conclòs.

Font: Ciudadanos Ontinyent

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

El PP qualifica de “Lamentables” les declaracions de Joan Sanchis “perquè deixen en evidència a Jaime Peris”

Les declaracions de Joan Sanchis, regidor d’Hisenda en el govern d’Ontinyent, han sigut qualificades pels …