19/03/2024 - 5:38
Més

    Ciudadanos Ontinyent demana un pacte local contra la violència de gènere

    Altres notícies

    El representant de Ciudadanos a l’Ajuntament d’Ontinyent ha abogat per un “pacte municipal contra la violència de gènere” i ha subratllat el “paper fonamental de les institucions per ajudar”. Tanmateix, el portaveu de Cs ha agraït “el treball que desenvolupa la regidoria de la dona oferint solucions des de la prevenció i l’educació”, però ha sol·licitat un “text realista i assumible, consensuat amb la resta de partits polítics” per poder “votar a favor d’un text que busque la unitat de tots els grups i que o començe afirmant que el sistema capitalista es la causa per que les dones son assassinades, com a la moció presentada per EUPV”. Finalment, segons ha explicat Revert, Cs ha votat a favor després de que EUPV haja acceptat l’esmena de Ciudadanos.

    Respecte a la moció presentada pel PP sobre el manteniment dels concerts en batxillerat i FP dels centres educatius locals, Revert ha recalcat que “Ciudadanos defensa l’escola concertada com a garantía de la llibertat d’ensenyança, la diversitat i la pluralitat del nostre sistema educatiu; dret que està reconegut a la carta magna a l’article 27”. “I ,per tant, s’ha de fer complir el mandat constitucional, garantint que la llibertat d’elecció de centre no siga només una declaració d’intencions”, ha inclòs. També ha expressat la seua intenció de “no llevar el dret a les famílies a triar el centre educatiu”, en referència als alumnes dels centres educatius de La Pureza i La Concepció.

    Revert ha demanat la defensa del manteniment dels serveis d’Ontinyent ja que “eliminar el concert és una retallada de serveis perquè és un servei que a l’any que ve no tindrem”. Equiparant el concert educatiu amb un cas similar en sanitat “com si un servei de sanitat, de nefrología, que ara tenim en una clínica privada, al costat de l’hospital, de colp de repent es tanca i a tots els malats els obliguen desplaçar-se a Xàtiva”. “Entenc que és pràcticament igual. S’està llevant un servei que tenim i perjudica a uns alumnes que han estat tota la seua vida educativa en un mateix centre i ara es tindran que vores obligats a abandonar-lo i desplaçar-se a uns altres centres”, ha conclòs.

    Font: Ciudadanos Ontinyent

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Ontinyent amplia els espais verds fins arribar als 146 amb una superfície de 635.000 m2

    L’Ajuntament trau a licitació el nou plec de manteniment de parcs i jardins que donarà cobertura a les noves necessitats en esta matèria
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -