28/03/2024 - 12:15
Més

    Caixa Ontinyent rebutja a Javier Aparicio com a futur president

    Altres notícies

    La comissió de Caixa Ontinyent va rebutjar ahir la candidatura com a president de la entitat al empresari tèxtil Javier Aparicio, que va estar designada pel cap del Consell, Alberto Fabra.

    El responsable de la caixa Rafael Soriano, no ha contat amb el recolzament del PP per a renovar el càrrec, pel qual, Antonio Carbonell podria ser el nou president després de l’assemblea del dia 29.

    oficines-caixa-ontinyentLa comissió va decidir fa una setmana, després de que el Banc d’Espanya i altres informes sol·licitats a la patronal i al bufet d’abotats Cuatrecases, no aprovar les candidatures 19 dels nous 22 consellers, degut a que les noves condicions de Brussel·les exigeixen als consellers posseir coneixements i experiència d’almenys 5 anys, haver estat realitzant tasques d’alta administració, direcció, control o assessorament a entitats financeres o entitats d’una identitat pareguda.

    Es per això que tots els candidats que havien presentat la llista, tenien que aportar documentació per complementar el seu currículum, i pel que fa a noves dades, la comissió va acordar ahir acceptar a quatre aspirants i deixar fora als òrgans de Gobern a altres quatre, amb la conseqüència de deixar vacant una plaça del consell i altra en la comissió de control.

    Javier Aparicio amb problemes judicials

    Javier Aparicio té problemes judicials pel concurs d’acreedors en una de les seves empreses, i havia sigut nombrat per la Generalitat amb l’objectiu de presidir la caixa.

    L’altre aspirant nombrat per les corts a proposta de PSPV-Compromís havia estat Antoni Canet, el qual també ha estat fora, al igual que Oscar Borrell i Alejandro Reguard, que va estar designada per la Fundació Campus Ontinyent.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Ontinyent torna a demanar al Ministeri la declaració d’Interès Turístic Internacional per als Moros i Cristians

    El ple aprova per unanimitat l’emissió d’una nova sol·licitud a la Secretaria d’Estat de Turisme una volta ampliada i actualitzada la documentació justificativa
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -