29/03/2024 - 10:32
Més

    Bocairent millorarà la senyalització turística del barri medieval amb una ajuda de Diputació

    Altres notícies

    Aquest dimecres, 10 de desembre, l’alcalde de Bocairent, Josep-Vicent Ferre, va signar sengles convenis de col·laboració amb la Diputació de València. Així, el patronat provincial de turisme aportarà 6.000 euros per a dur a terme un projecte de senyalització del barri medieval, després de l’acord ratificat per Ferre i el diputat de l’àrea, Ernesto Sanjuán.

    Igualment, Bocairent junt amb Cullera, Requena, Xàtiva i Xelva forma part de les cinc poblacions beneficiades d’una partida de 711.163 euros destinada a adequar la plaça de bous de cada municipi a la normativa vigent arran del conveni signat amb el diputat d’Assumptes taurins, Isidro Prieto, i els primers edils respectius. En el cas de la localitat de la Vall d’Albaida, la inversió preveu actuacions en millora de protecció i de seguretat, per una banda, i d’accessibilitat i de senyalització, per una altra. D’aquesta forma, el cós més antic de la Comunitat Valenciana veurà eliminades barreres arquitectòniques o la instal·lació de baranes per evitar caigudes en una graderia excavada íntegrament en la roca, entre altres treballs previstos.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    El pròxim cap de setmana es celebrarà l’ajornat Ontinyent Medieval amb el Mig Any Fester

    El pregó d’Estefania Conejero donarà pas a un cap de setmana on es comptarà amb més de mig centenar de llocs de venda i més d’una dotzena d’actuacions teatrals i espectacles de carrer
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -