24/04/2024 - 21:31
Més

    Belén Hoyo visita Ontinyent i insta al vot pel PP “per evitar que l’esquerra guanye”

    Altres notícies

    El cap de llista del PP per al Congrés per la província de València, Belén Hoyo, ha prosseguit avui a Ontinyent la seva campanya «Porta a porta» en la qual ha pogut conèixer de primera mà les inquietuds dels veïns durant la seva visita a comerços, autònoms i empreses del sector tèxtil.
    Hoyo –que en el seu recorregut ha estat acompanyada per la candidata del partit a l’Alcaldia de la localitat, Mercedes Pastor, i pel número 2 de la llista al Congrés per València, Vicente Betoret– ha destacat a Ontinyent com «un dels nostres motors econòmics i industrials que hem de continuar potenciant per a impulsar a la província com a pol d’atracció d’inversors i creació d’ocupació».

    En aquest objectiu és «fonamental» el programa que ha elaborat el Partit Popular, ha explicat el cap de llista al Congrés per València, ja que «garanteix una revolució fiscal que beneficia a les famílies i a la creació d’ocupació a través de les empreses».
    «A les famílies amb una baixada d’IRPF i amb la supressió d’impostos com el de Patrimoni, Successions i Donacions», ha indicat, i «a les empreses amb altres rebaixes molt importants en el de Societats cotitzacions socials. Veiem a les empreses com a creadores d’ocupació i aliades no com a enemigues com les mira l’esquerra».

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

    La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -