728×90 caixa onti estiu
Home > Política > Antonio Esquinas: “la dimissió d’un regidor del PP demostra la inestabilitat del gobern de Catelló de Rugat”

Antonio Esquinas: “la dimissió d’un regidor del PP demostra la inestabilitat del gobern de Catelló de Rugat”

El portaveu del grup municipal socialista de Castelló de Rugat, Antonio Esquinas, ha manifestat que la recent dimissió del regidor del PP Daniel Bataller per discrepàncies amb l’Alcalde “demostra que José Miguel Barranca no pot liderar ni el seu propi grup”. Esquinas recorda que “és ja la tercera dimissió d’un regidor del PP en dos anys, després de les de Manolo Pastor i Vicent Penalba, i ja vorem com acaba la legislatura”, manifestava.

Els socialistes de Castelló de Rugat han elogiat “la valentia” de Bataller en mostrar obertament la seua disconformitat amb algunes de les accions de l’Alcalde com a principal motiu, però han lamentat “que esta valentia no la mostrara quan es va votar destinar el sou de l’Alcalde a ajudar als aturats del municipi”. Cal recordar que el grup socialista va presentar el passat mes de gener una moció a la qual demanava al plenari que el sou de l’alcalde (16.800 € anuals per 4 hores diàries de treball) fora eliminada del pressupost municipal per a 2013, i al seu lloc es destinara estos diners a la promoció econòmica del poble i a l’ajuda en la recerca de treball dels veïns i veïnes aturats.

EconomyCash Juny

Antonio Esquinas recorda que tant Bataller com altre regidor ja van fer paleses les divergències existents al si del PP quan es van abstenir en la votació dels pressupostos, “tothom sap que Pastor i Penalba no van dimitir per ser precisament incondicionals de l’Alcalde, i ara esta dimissió argumentada obertament en discrepàncies internes al grup del PP, demostren una volta més que Barranca no està a l’altura del seu càrrec”, conclou el portaveu socialista.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

El PP ontinyentí adverteix que un pegat no acabarà amb les inundacions en Benarrai

El PP afirma que “El govern de Rodríguez improvisa en forma de projecte ‘eixit de la cistella’ per a fer front a la proposta d'infraestructures del PP