25/04/2024 - 6:26
Més

    Antonio Esquinas: “la dimissió d’un regidor del PP demostra la inestabilitat del gobern de Catelló de Rugat”

    Altres notícies

    El portaveu del grup municipal socialista de Castelló de Rugat, Antonio Esquinas, ha manifestat que la recent dimissió del regidor del PP Daniel Bataller per discrepàncies amb l’Alcalde “demostra que José Miguel Barranca no pot liderar ni el seu propi grup”. Esquinas recorda que “és ja la tercera dimissió d’un regidor del PP en dos anys, després de les de Manolo Pastor i Vicent Penalba, i ja vorem com acaba la legislatura”, manifestava.

    Els socialistes de Castelló de Rugat han elogiat “la valentia” de Bataller en mostrar obertament la seua disconformitat amb algunes de les accions de l’Alcalde com a principal motiu, però han lamentat “que esta valentia no la mostrara quan es va votar destinar el sou de l’Alcalde a ajudar als aturats del municipi”. Cal recordar que el grup socialista va presentar el passat mes de gener una moció a la qual demanava al plenari que el sou de l’alcalde (16.800 € anuals per 4 hores diàries de treball) fora eliminada del pressupost municipal per a 2013, i al seu lloc es destinara estos diners a la promoció econòmica del poble i a l’ajuda en la recerca de treball dels veïns i veïnes aturats.

    Antonio Esquinas recorda que tant Bataller com altre regidor ja van fer paleses les divergències existents al si del PP quan es van abstenir en la votació dels pressupostos, “tothom sap que Pastor i Penalba no van dimitir per ser precisament incondicionals de l’Alcalde, i ara esta dimissió argumentada obertament en discrepàncies internes al grup del PP, demostren una volta més que Barranca no està a l’altura del seu càrrec”, conclou el portaveu socialista.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

    La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -