728×90 caixa onti
Home > Política > Antonio Esquinas, candidat a la secretaria comarcal del PSPV

Antonio Esquinas, candidat a la secretaria comarcal del PSPV

Acabat el termini de presentació de precandidatures a la Secretaria General de Vall d’Albaida, Antonio Esquinas, alcalde de Castelló de Rugat ha estat l’únic precandidat a presidir la secretaria autonòmica del PSPV de la comarca. Segons ha emés Esquinas en un comunicat “No puc més que agrair les mostres de suport que he rebut des que vaig expressar el meu desig d’encapçalar la nostra organització a la Vall, especialment la mostrada per l’actual Secretari General, Jorge Rodríguez que des del primer moment em va animar a dur endavant aquesta nova etapa”.

Al mateix comunicat assenyala que “És la meua intenció poder recórrer la comarca els pròxims dies per poder agrair als militants la confiança que han depositat en mi i encoratjar-los a participar en el projecte comarcal que iniciem ara. Per a mi és important poder-ho fer així, cara a cara, per a compartir la nostra mirada, la mirada socialista. La mirada de la igualtat, de l’autèntica llibertat, la dels drets socials, la que transforma la societat sense deixar a ningú de banda” assenyala Esquinas.

Al mateix comunicat indica que ha mantes diferents reunions amb els militants i simpatitzants, i el seu objectiu és fer valdre el treball de les institucions, empoderar la militància, ser la veu fonamental de la societat de la comarca i fa una crida a unir esforços, tal com cita al comunicat “Aquestes propostes sols podran dur-se endavant unint els esforços de totes i tots els socialistes de la comarca. No apartant els matisos que ens separen, sinó aportant-los per enriquir i fer créixer allò que ens uneix, la lluita contra la cobdícia, contra l’egoisme, la lluita per fer un món millor, més just”.

 

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Els socialistes d’Ontinyent constitueixen el seu comitè electoral per a les municipals

La Comissió Executiva Municipal dels Socialistes d’Ontinyent ha fet pública la constitució del Comitè Electoral …