25/04/2024 - 15:10
Més

    Albaida millorarà les instalacions del cementeri i de l’ Escola Infantil Municipal “la Vila”

    Altres notícies

    L’Ajuntament d’Albaida ha realitzat una obra que ascendeix a 16.992 euros per tal de crear nous nínxols al cementeri municipal. S’havia arribat a un punt on sols quedaven dos nínxols buits. Amb aquesta actuació hi ha 40 noves unitats que serviran per a donar servei en un període estimat de 4 anys. “Aquest és un servei obligatori per a l’Ajuntament i hem de garantir que hi hagen nínxols suficients. Hem fet una inversió amb nínxols prefabricats que compleixen la normativa vigent i que són més sostenibles que els que es construïen anteriorment” afirma Josep Antoni Albert, Alcalde d’Albaida.

    Aquesta no és la única inversió que realitzarà l’Equip de Govern d’Albaida durant el 2012. Amb les ajudes de la Diputació de València i dintre del Programa Provincial d’Obres Públiques (PPOS) i amb una ajuda extraordinària, també de la Diputació, és realitzarà una ampliació en l’Escola Infantil Municipal “la Vila” per a dotar-la de més aules i més espai de joc. A més a més, és millorarà l’accessibilitat de l’antiga escola Passarel·la, actual ubicació del col·legi La Inmaculada, s’adequarà el bar de la piscina municipal i és realitzarà un accés únic per al poliesportiu. “Amb totes aquestes millores intentem adequar els espais públics a les necessitats de la ciutadania d’Albaida, hem d’aprofitar les ajudes en inversió que ens atorga la Diputació de València per actuar allà on més falta fa” afirma Josep Antoni Albert, Alcalde d’Albaida, que continua dient que “amb la situació econòmica que estem patint hem d’aprofitar les inversions que ens pertoquen i demanar més ajuda si cap. Treballem incansablement per millorar la qualitat de vida de les nostres veïnes i veïns”.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

    La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -