20/04/2024 - 10:29
Més

    Al voltant de 100 persones acompanyen a Compromís al sopar del Roure Valencià 2013

    Altres notícies

    Prop de 100 persones, entre simpatitzants i premiats assistien al sopar del Roure valencià en la seua XVII edició.

    Des de l’any 1996, el col·lectiu local del Bloc Nacionalista Valencià d’Ontinyent entrega un premi propi, el ‘Roure valencià’, un guardó amb el què reconeix el treball de persones i entitats per la societat local i comarcal.

    Roure 2013Enguany, el premi l’ha atorgat a l’Institut d’Estudis de la Vall d’Albaida, associació a què es va lliurar aquest passat divendres 12 de juliol. Com des de l’any passat, el ‘Roure valencià’ s’atorga en nom de Compromís per Ontinyent i cada volta més des d’un punt de vista més comarcal, més vertebrador.

    L’acte de lliurament començava a les vuit i mitja de la vesprada, amb una sessió de contacontes per a xiquets a càrrec d’Almudena Francés. El sopar de lliurament començava a les deu de la nit, amb la presència del diputat al parlament espanyol Joan Baldoví, i del diputat  a les Corts, Juan Ponce.

    Compromís destinarà una part del preu del sopar (20 euros) a la ‘Campanya contra la corrupció-Loteria de Fabra’ de recollida de fons per a sufragar els diners que ha de pagar per la demanda de l’ex-president de la Diputació de Castelló, Carlos Fabra.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

    La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -