19/04/2024 - 4:49
Més

    Agullent rebaixa la taxa del fem malgrat l’oposició de Cerdá

    Altres notícies

    Davant les greus i irresponsables manifestacions realitzades pel Partit Popular d’Agullent, més concretament pel seu ex-portaveu Enrique Cerdà, al voltant de la taxa del CONSORCI DE RESIDUS (COR), des del govern municipal hem de posar de manifest:

    Aquesta nova taxa ha sigut imposada pel CONSORCI DE RESIDUS i pels actuals governants del PARTIT POPULAR a la GENERALITAT VALENCIANA a tots els veïns i veïnes de la Vall d’Albaida després d’una llarga lluita judicial entre la Generalitat i la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida i tot això amb la rotunda oposició del nostre Ajuntament manifestada en reiterades ocasions tant als plenaris del nostre poble com als de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida.

    L’Ajuntament d’Agullent tan sols repercutia anualment al veïnat mitjançant la taxa del fem el cost de la recollida, assumint i finançant directament el cost del tractament del fem. D’aquesta manera, mentre a municipis veïns com Ontinyent, cada vivenda pagava anualment 85 € per aquest concepte, a Agullent tan sols se’n pagaven 48 € a l’any per vivenda. Ara, i com a conseqüència de la imposició per part del Consorci de Residus i de la Generalitat Valenciana de la nova taxa i per tal de minorar els seus efectes negatius, l’Ajuntament d’Agullent ha procedit a rebaixar la taxa municipal per la recollida del fem de 48 Eur/any a 30 Eur/any per vivenda. A més a més, l’Ajuntament no ha repercutit mai sobre la taxa de recollida de fem la despesa anual del servei d’Ecoparc conveniat amb l’Ajuntament d’Ontinyent, que ascendeix a 10.000 € anuals i de la qual també se’n fa càrrec directament l’Ajuntament.

    Per al govern municipal resulta sorprenent que siga el Sr. Enrique Cerdá qui s’erigisca ara en defensor dels interessos del veïnat agullentí quan sent alcalde d’Agullent i seguint les ordres del seu partit, va introduir l’Ajuntament d’Agullent al Consorci de Residus amb l’oposició de Compromís i ha sigut l’únic regidor de tot el plenari que ha votat en contra de la baixada de la taxa de recollida de fem de 48 a 30 € anuals aprovada recentment per l’Ajuntament d’Agullent.

    L’Ajuntament d’Agullent, obviament, considera absolutament injusta i abusiva la imposició d’aquesta nova taxa per part del PARTIT POPULAR   i pel CONSORCI DE RESIDUS ( COR) que aquest partit controla, es reafirma en la vigència del PLA DE MINIMITZACIÓ DE RESIDUS DE LA VALL D’ALBAIDA i ha recolzat i recolzarà totes les mesures judicials i polítiques adoptades en contra del Consorci de Residus, la Generalitat Valenciana i la taxa que aquestos organismes governats pel Partit Popular han imposat al nostre veïnat.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    El PP d’Aielo de Malferit Mobilitza un Ple Extraordinari per Aturar la Planta de Biogàs

    El Grup municipal del Partit Popular en Aielo de Malferit ha convocat un ple extraordinari per debatre la lesivitat...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -