25/04/2024 - 22:56
Més

    Agullent adequarà urbanísticament el carrer Aielo de Malferit

    Altres notícies

    L’Ajuntament d’Agullent té previst iniciar al llarg del mes de febrer la millora urbanística del carrer Aielo de Malferit i la repavimentació del carrer la Llobera. Aquestes dues actuacions, juntament amb les millores que s’han executat recentment al carrer Puríssima, contribuiran a la consolidació de la zona urbana coneguda com “El Parral”.

    Mitjançant el Pla d’Inversions Financerament Sostenibles, l’Ajuntament d’Agullent té previst executar en les properes setmanes la repavimentació de l’asfalt del carrer la Llobera, que es troba en mal estat, i que suporta un gran pas de vehicles, ja que és un dels punts de circulació a l’hora de l’entrada i l’eixida dels xiquets a l’escola.

    També a la zona de la localitat coneguda com “El Parral” es té previst actuar al carrer Aielo de Malferit. Un vial que quan s’edificaren els edificis confrontants no s’urbanitzà adequadament. Ara s’hi actuarà creant la zona de voreres, asfaltant el vial i es millorà l’enllumenat. Les actuacions de millora urbanística del carrer la Llobera i Aielo de Malferit tenen conjuntament un cost de 37.241€ a càrrec dels fons facilitats per la Diputació de València.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Natàlia Enguix: “Els 3’2 milions d’euros de la Diputació ja confirmats per a Ontinyent són només el principi”

    La vicepresidenta 1ª de la corporació valenciana protagonitza la rimera jornada del nou cicle de “dissabtes a la seu” d’Ens Uneix, que reunia dissabte regidors, regidores i militants d’Ontinyent i diferents municipis de La Vall d’Albaida i el Comptat
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -