19/04/2024 - 21:34
Més

    A instàncies d’EU Llutxent dóna llum verda al referèndum entre monarquia i república

    Altres notícies

    El passat dimecres 29 de maig, el Ple de l’Ajuntament de Llutxent a instàncies d’EU aprovà una moció amb els vots favorables d’EU, PSPV-PSOE i els Independents  i l’abstenció del PP on s’instava a la celebració d’un Referèndum arreu l’Estat on els ciutadans i ciutadanes es pronunciaren al voltant del model d’Estat que volen construir, el famós referèndum per triar entre Monarquia o República. Aquest fet anecdòtic dóna mostres de la incoherència d’algunes forces polítiques que actuen amb diferents principis en diferents llocs de la comarca. Mentre a Llutxent el PSPV-PSOE vota a favor de la moció registrada per EU a tots els Ajuntaments on es demana un referèndum per tal de triar el nostre model d’Estat, a d’altres llocs com ara Ontinyent es posen entrebancs per tal de dedicar memorials als defensors dels valors de la II República.

    En aquestos temes s’ha de mostrar major coherència i alguns haurien de prendre nota a l’hora de clarificar els seus programes polítics.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

    La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -