728×90 caixa onti
Home > Ontinyent > S’ amplia la xarxa d’aigües al disseminat

S’ amplia la xarxa d’aigües al disseminat

El Pla d’Eficiència Urbana d’Ontinyent 2018/2019 permetrà ampliar la xarxa d’aigües al disseminat, amb tot un seguit d’obres que s’estan executant i que sumen un import total de 429.535,43 € IVA inclòs. En concret, i finançades per l’empresa pública EGEVASA (al marc del conveni que té aquesta amb l’Ajuntament), s’estan executant estos dies diverses intervencions a la urbanització el Pilar i els camins de La Ponceta, La Moneda, La Pólvora i Bonavista, que permetran millorar el servei i dotar d’aigua potable a habitatges que no en tenien.

El regidor coordinador de l’àrea de Territori, Jaime Peris, destacava “la importància de les obres del Pla d’Eficiència Urbana, el V que impulsem des del Govern d’Ontinyent, per millorar el dia a dia de les persones. Són actuacions poc visibles però molt necessàries, amb les quals a més atenem les demandes veïnals que ens arriben de millores en paviment asfàltic, voreres, o com en aquest cas xarxes d’aigua i clavegueram, amb actuacions molt necessàries i que en alguns casos permetran a veïns que fins ara estaven abastin-se d’aigua de reg privada comptar amb la possibilitat d’accedir al servei públic d’aigua potable”, explicava.

En concret, a la Urbanització El Pilar i camí La Ponceta va a donar-se continuïtat a la xarxa arterial en la urbanització, per a que en cas de possibles rotures siga possible el subministrament per una xarxa alternativa. A més, s’amplia la xarxa municipal pel camí de la Ponceta, des de la intersecció amb el carrer de la Rosa dels Vents. En total s’instal·laran 720 m de noves canonades. 

Al cas del Camí de la Moneda s’amplia la xarxa d’aigua potable des de la intersecció amb el camí de la Verónica fins a la pujada a l’Ermita de Santa Ana, amb aproximadament 350 m de canonades, garantint el servei a aquesta zona del disseminat. Quant al Camí La Pólvora, s’instal·larà una nova canonada que en un futur formarà part de la xarxa arterial que connectarà amb el nucli urbà, per a que en cas de possibles rotures siga possible el subministrament per una xarxa alternativa. A més es renovarà i s’ampliarà la xarxa existent augmentant la capacitat hidràulica i el servei existent, instal·lant-se aproximadament 1.300 m de canonades. Finalment, en el Ramal 1 del camí Bonavista s’ampliarà la xarxa municipal amb aproximadament 130,00 m de canonades de polietilé.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Hèctor Tolsà, segon classificant als Jocs Esportius de la CV

Un cap de setmana més, un gran nombre de triatletes del Club Triatló Ontinyent han …