728×90 caixa onti estiu
Home > Economia > Més de 400 famílies i empreses demanen el pagament fraccionat de tribut d’Ontinyent
Vista panoràmica d'Ontinyent i casc antic de la ciutat. Foto de Jordi Casanova per a TVdigitalOntinyent

Més de 400 famílies i empreses demanen el pagament fraccionat de tribut d’Ontinyent

Un total de 422 famílies i empreses d’Ontinyent s’han adherit a data de gener de 2019 al Compte Tributari Local, el sistema impulsat pel Govern d’Ontinyent que permet  fraccionar el pagament dels tributs municipals en quotes mensuals al llarg de l’any sense interessos. Es tracta del quart any de funcionament del servei, amb un augment del 20% dels contribuents adherits respecte de l’any passat, quan van ser 351 contribuents. A l’any anterior van ser 308 i en la primera edició en 2016 van ser 269, pel que la progressió d’ús del servei ha anat en tot moment en augment. 

El regidor d’Hisenda, Joan Sanchis, explicava que “el Compte Tributari Local era una de les propostes electorals que vam plantejar, amb el propòsit que empreses i famílies no es troben tan costera amunt el pagament dels seus impostos”, manifestava. El servei del compte tributari local ve regulat per l’ordenança on s’especifica que es podran fraccionar en 12 rebuts al llarg de l’any l’impost de bens immobles, l’impost de vehicles de tracció mecànica, l’impost d’activitats econòmiques, així com els pagaments dels guals i el fem. El Compte Tributari Local dóna també la possibilitat de rebre de manera gratuïta un avis via telèfon mòbil de que va a girar-se el corresponent rebut a principi de cada mes.

EconomyCash Juny

Esta mesura se suma a altres adoptada en matèria d’ordenances fiscals pel Govern d’Ontinyent en esta legislatura, com ara la rebaixa general del 10% en l’IBI, les bonificacions a la creació de llocs de treball indefinit o l’eliminació de la taxa del Teatre Echegaray, mesures “que tenen l’objectiu clar d’afavorir la política social i la promoció econòmica, seguint la línia per la que sempre hem apostat des del Govern d’Ontinyent”, exposava Joan Sanchis.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

1,3 milions d’euros arriben a Ontinyent mitjançant subvencions públiques

La regidora d'Hisenda destaca que les 29 ajudes obtingudes en 2019 són fruit del treball “seriós i rigorós” dels departaments municipals