fitur 2019
Home > Economia > Iniciat el procés veïnal per redissenyar el carrer Sant Antoni

Iniciat el procés veïnal per redissenyar el carrer Sant Antoni

L’Ajuntament d’Ontinyent ha donat inici al procés de participació veïnal per al redisseny del carrer i la plaça de Sant Antoni, al barri de Poble Nou. Es tracta d’una de les actuacions més votades a “Ontinyent Participa 2018” que va estar objecte abans de l’estiu del disseny d’un “grup motor” que integra regidors, tècnics i representants veïnals. Aquest grup s’ha reunit hui a l’Ajuntament amb l’alcalde, Jorge Rodríguez, qui els donava la benvinguda a un procés “que pretén vol donar continuïtat a la línia del Govern d’Ontinyent d’implicar cada volta més a la ciutadania en la presa de decisions”. L’encontre dona pas a un procés que inclou tallers, reunions i una jornada oberta durant les properes setmanes i fins novembre, per finalitzar amb una presentació pública del projecte escollit en desembre.

El regidor de Territori, Jaime Peris, ha explicat que “la reurbanització del carrer Sant Antoni per donar prioritat als vianants, a més de ser una demanda veïnal, és una actuació contemplada al Pla de Mobilitat Urbana Sostenible (PMUS), que va ser també fruit d’un procés participatiu”. La regidora de Ciutadania, Virtudes González, recordava que a més d’aquest procés, “tant Ontinyent Participa com el PMUS són altres mostres de l’impuls a la participació veïnal pel que apostem, però també el disseny de la zona verda de l’Orútjol al barri de Sant Rafel, o la tria de la nova zona de jocs de la Glorieta que faran la propera setmana els escolars de 1er a 4art de primària”, apuntava.

EconomyCash Juny

El procés del carrer Sant Antoni serà desenvolupat comptant amb l’equip consultor que va redactar el PMUS, cosa que el Jaime Peris explicava que “ens garanteix que es van a tenir en compte les línies mestres del Pla, al temps que els veïns de la zona participen del disseny”, assenyalava. Després de la reunió de hui, el cronograma del procés determina que en la primera quinzena d’octubre tindrà lloc un passeig urbà que donarà pas a un diagnòstic propositiu. En la segona quinzena es farà una jornada oberta i un taller específic amb gent gran. En la primera quinzena de novembre es farà un nou taller de valoració d’estratègies, així com una reunió tècnica, i finalment, en desembre, es farà una presentació pública amb les conclusions i resultats del procés, per procedir posteriorment a la redacció del projecte d’execució i la seua licitació.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Lliurament de condecoracions pel XXX aniversari de Protecció Civil Ontinyent

“Sempre estan ahí, i la ciutat ha de reconèixer i agrair un treball desinteressat prestat …