728×90 caixa onti
Home > Ontinyent > Enllumenat repara altres 20 columnes mitjançant el sistema de resina plàstica

Enllumenat repara altres 20 columnes mitjançant el sistema de resina plàstica

La regidoria d’Enllumenat ha dut a terme aquest mes la reparació d’un total de 20 fanals mitjançant l’aplicació de resina plàstica que protegeix les bases de les columnes, prevenint l’aparició de l’òxid que s’origina per l’orina dels gossos.

Aquest innovador producte per al manteniment de fanals, utilitzat des de fa dos anys a Ontinyent, ha donat un bon resultat pel que des del departament d’enllumenat públic s’ha considerat convenient continuar realitzant aquests treballs i evitar així majors desperfectes en els fanals, la deterioració de les mateixes i situacions de risc de caiguda de les columnes en partir-se la seua base.

La zona en la qual s’ha actuat en el manteniment en vint fanals ha sigut el barri de San José en els carrers Pare Lluis Galiana, Escultor Juli Capuz i l’Avinguda d’Albaida.

Quant a la inversió que suposen els treballs de conservació i manteniment d’aquestes 20 fanals el total ascendeix a 6.000€ repartits entre el sanejament de la base de la columna, així com en l’aplicació d’aquest producte que segons el regidor d’Enllumenat, Paco Penadés, “és una aposta per l’aplicació de tècniques innovadores que aporten solucions més eficaces i duradores, destacant igualment que els treballs es realitzen sense necessitat de retirar els cotxes aparcats en la zona i sense molèsties per al veïnat”.

El producte que s’implanta en la base dels fanals és de material plàstic (resina) i els seus beneficis són principalment la seua durabilitat, ja que ofereix una protecció total enfront de l’òxid que es produeix en les bases de les columnes, tal com ha manifestat el regidor.

Per a l’elaboració dels treballs, que es realitzen in situ per part de l’empresa Ultraprotek, s’han realitzat uns motles protectors d’una durabilitat benvolguda en uns 30 anys, que a diferència del metall, necessita molts menys cuidats.

El regidor d’enllumenat, Paco Penadés, ha reiterat l’agraïment “als treballadors municipals que realitzen un manteniment constant en el mobiliari urbà i ha reiterat la necessitat d’una major conscienciació perquè s’utilitzen les zones habilitades per a gossos i s’evite la deterioració de fanals i altres elements de mobiliari urbà”.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Hèctor Tolsà, segon classificant als Jocs Esportius de la CV

Un cap de setmana més, un gran nombre de triatletes del Club Triatló Ontinyent han …